Δείγμα γραφής από το UFL

Με το FIFA και το eFootball (πρώην PES) να κυριαρχούν όσον αφορά τα ποδοσφαιράκια στα video games εδώ και δεκαετίες, ένας νέος υποψήφιος είναι έτοιμος να μπει στην αρένα του genre, κάποια στιγμή μέσα στην τρέχουσα χρονιά. Βρισκόμενο σε ανάπτυξη από το 2016, το UFL είναι ένας δωρεάν τίτλος που έχει αναπτυχτεί σε Unreal Engine 4 και

θα κυκλοφορήσει σύντομα στις κονσόλες.

Το UFL (Ultimate Football League) χαρακτηρίζεται ως ένα «επαναστατικό, νέο παγκόσμιο διαδικτυακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου» βρίσκεται υπό ανάπτυξη από το ευρωπαϊκό studio ανάπτυξης Strikerz, Inc, έχοντας ως στόχο να προσφέρει μια «fair-to-play» εμπειρία στους παίκτες. Το UFL θα επιτρέπει στους παίκτες να προχωρήσουν στη δημιουργία του δικού τους ποδοσφαιρικού club, συγκεντρώνοντας στην ομάδα τους περισσότερους από 5.000 αδειοδοτημένους παίκτες.

Αφού φτιάξουμε το club μας, θα μπορούμε να προκαλέσουμε online άλλες ομάδες και να ανέβουμε ή να πέσουμε στους πίνακες του πρωταθλήματος. Το UFL θα ενημερώνεται με τακτικά updates, νέες δυνατότητες και άλλα στοιχεία μετά την κυκλοφορία του, με την Strikerz να δεσμεύεται να διατηρήσει το παιχνίδι απαλλαγμένο από υποχρεωτικές πληρωμές ή ετήσιες χρεώσεις συνδρομής.

Χρησιμοποιώντας τον επιθετικό της Manchester United και της εθνικής Πορτογαλίας Cristiano Ronaldo ως πρεσβευτή, το UFL θα κάνει επίσης χρήση της τεχνολογίας InStat και μιας συνεργασίας με την FIFPRO, σε μια προσπάθεια για την αυθεντικότητα του ποδοσφαίρου και τη διασφάλιση ότι τα στατιστικά των παικτών θα ενημερώνονται συνεχώς. Συμφωνίες με συλλόγους όπως η West Ham και η Celtic έχουν επίσης υπογραφεί, κάτι που σημαίνει ότι το μόνο που απομένει είναι να έχουμε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου.

Φτάνοντας στο «τελικό στάδιο ανάπτυξης», το UFL πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022 για τα Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 5 και PlayStation 4.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε ένα gameplay trailer του UFL.

The post Δείγμα γραφής από το UFL appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα