Τι επιφυλάσσει για το μέλλον η σειρά Crash Bandicoot;

Μπορούμε να πούμε ότι η σειρα Crash Bandicoot βρίσκεται σε περίοδο μιας αναγέννησης – μετά την επιτυχία του Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, είχαμε το Crash Team Racing Nitro-Fueled και το ολοκαίνουργιο Crash Bandicoot

4: It’s About Time και είναι αρκετά απίθανο η Activision να σηκώσει το πόδι της από το γκάζι και να κόψει ρυθμό. Στην πραγματικότητα, το Crash 4 μπορεί να περιέχει “λίγο τυράκι” για το επόμενο βήμα της σειράς.

Σύμφωνα με αναφορές στο Reddit από φίλους του Crash, εάν ολοκληρώσετε εντελώς το παιχνίδι και μπείτε στο tutorial level Rude Awakening, θα βρείτε μια μικρή τηλεόραση που μπορείτε να χτυπήσετε αρκετές φορές για να αποκαλύψετε ένα μυστηριώδες νέο λογότυπο. Είναι σαφές ότι υπάρχει για να “teaser-αρει”, καθώς εμφανίζεται μόνο όταν έχουμε ολοκλήρωση 106%. Μπορείτε να δείτε ένα μικρό βίντεο που δείχνει το teaser, παρακάτω.

There's a new image that appears on the TV after you beat the game? Teasing Crash 5 or a spinoff? #PS4share pic.twitter.com/w6cEKJwcaE

— Kevin Fagaragan (@kimmotman) November 29, 2020

Μια μεγαλύτερη ματιά στο λογότυπο.

Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να βγάλουμε συμπεράσματα από το λογότυπο, αλλά τα δύο στροβιλιζόμενα, συγκρουόμενα χρώματα μπορεί να υπαινίσσονται κάποιο multiplayer project. Σύμφωνα με το TheGamingRevolution, το οποίο έχει ένα αξιόπιστο ιστορικό από διαρροές πληροφοριών που σχετίζονται με την Activision – είχε διαρρεύσει με ακρίβεια πληροφορίες για το Call of Duty Warzone και Modern Warfare-, τα Crash Bandicoot: The Wrath of Cortex Remastered και ένας ξεχωριστός Crash PvP multiplayer τίτλος βρίσκονται σε ανάπτυξη. Αν θα έπρεπε να μαντέψουμε, θα λέγαμε το λογότυπο ταιριάζει για το δεύτερο.

Το Crash Bandicoot 4: It’s About Time κυκλοφορεί για Xbox One και PlayStation 4.

The post Τι επιφυλάσσει για το μέλλον η σειρά Crash Bandicoot; appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα