Άνοιξε το Slayers Club για το DOOM

25 χρόνια Doom, με Fan Club και expansion από τον Romero!

To 2018 γιορτάζουμε την 25η επέτειο της δημοφιλούς FPS σειράς DOOM, και για να γιορτάσει τα εικοστά πέμπτα γενέθλια, η Bethesda ανακοίνωσε ότι οι παίκτες θα μπορούν να προσχωρήσουν στο ολοκαίνουργιο επίσημο fan

club του τίτλου, με την ονομασία Slayers Club.

Αφού μπουν στο εν λόγω club, οι παίκτες θα λάβουν το αποκλειστικό 25th Anniversary Zombie DOOM Slayer skin, το οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν στο DOOM Eternal όταν αυτό γίνει διαθέσιμο. Επίσης, η id Software υπόσχεται ότι σύντομα θα ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία για το πώς θα μπορούν οι παίκτες να πάρουν μέρος στο Year of the DOOM, το οποίο θα προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο, ανταμοιβές, events, διαγωνισμούς και άλλα.

Τέλος, με την ευκαιρία της επετείου, στο DOOM επιστρέφει και ένας παλιός γνώριμος, ο John Romero, συν-δημιουργός του πρώτου παιχνιδιού, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει ένα mod/ expansion για το αρχικό παιχνίδι, με το όνομα "Sigil". Αυτό το κεφάλαιο -που ο Romero έφτιαχνε εδώ και χρόνια στον ελεύθερο χρόνο του- θα λαμβάνει χώρα μετά το τέλος του παιχνιδιού, θα διατεθεί δωρεάν τον ερχόμενο Φεβρουάριο και θα προσφέρει εννιά single player και εννιά multiplayer επίπεδα. Περισσότερα για το Sigil, καθώς επίσης και για την ειδική, retail έκδοσή του, θα βρείτε στο επίσημο site του.

Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο trailer που ακολουθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα