Yo-Kai Watch 3

Yokai με άρωμα Αμερικής.

Αν υπάρχει κάτι που μας χαροποιεί απίστευτα στα τεκταινόμενα της βιομηχανίας, αυτό είναι η πίστη των εταιρειών στα δημιουργήματά τους. Υπάρχουν εταιρείες που μιλούν απαξιωτικά αν το παιχνίδι μιας σειράς δεν φτάσει τους επιθυμητούς στόχους πωλήσεων, αλλά υπάρχουν και οι εταιρείες που πιστεύουν στα παιχνίδια και τους δημιουργούς τους και τα υποστηρίζουν μέχρι τέλους. Τα παιχνίδια της σειράς Yo-Kai Watch μετρούν ήδη αρκετά χρόνια ζωής στην Ιαπωνία,

ενώ στην Ευρώπη μάς έχουν συστηθεί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια, με μια κυκλοφορία να λαμβάνει χώρα σε περίπου ετήσια βάση. Μπορεί να μην έχει την αίγλη των παιχνιδιών της σειράς Pokémon, αλλά τα παιχνίδια της σειράς Yo-Kai Watch έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στη συνείδηση των οπαδών της Nintendo και εκείνων που λατρεύουν ένα καλό JRPG.

Τα παιχνίδια της σειράς Yo-Kai Watch 3 έχουν καταφέρει να εξελίσσονται σταθερά μέσα στο χρόνο. Βιώσαμε δραστικές αλλαγές στα παιχνίδια της δεύτερης σειράς σε σχέση με το πρώτο Yo-Kai Watch, αλλά με το Yo-Kai Watch 3 μπορούμε να μιλάμε με άνεση και ευκολία για το πληρέστερο και πιο βελτιωμένο παιχνίδι της σειράς. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να παιχτεί τόσο από νέους όσο και από πιο παλιούς παίκτες, ενώ παράλληλα καταφέρνει να εξελίσσει τη φόρμουλα που γνωρίσαμε στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς και να μας προσφέρει το καλύτερο επεισόδιο μέχρι και αυτή τη στιγμή.

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Αρχικά, να αναφέρουμε ότι για τις ανάγκες της δυτικής κυκλοφορίας, η Level-5 επέλεξε να κυκλοφορήσει και τα τρία παιχνίδια της τρίτης σειράς σε ένα. Έτσι, οι εκδόσεις Tempura, Sushi και Sukiyaki, οι οποίες βασίζονται σε δημοφιλέστατες ιαπωνικές λιχουδιές, κυκλοφορούν σε μία έκδοση, η οποία περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- τα version exclusive Yokai που συνόδευαν κάθε μια από τις ξεχωριστές εκδόσεις της σειράς. Ο λόγος για τον οποίο η Level-5 επέλεξε να διαθέσει μόνο μια έκδοση, διαφοροποιούμενη από τα παιχνίδια της προηγούμενης σειράς, δεν είναι ξεκάθαρος. Ωστόσο, όπως και με το Psychic Blasters της δεύτερης σειράς, το παιχνίδι που συγκέντρωσε όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά των επιμέρους εκδόσεων, έτσι και το Yo-Κai Watch 3 καταφέρνει να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν και τα τρία παιχνίδια της τρίτης σειράς.

Όταν σε όλα αυτά προσθέσουμε μια νέα περιοχή προς εξερεύνηση, έναν νέο διαθέσιμο χαρακτήρα και τη δική του ιστορία, μια πληθώρα νέων πλασμάτων (και μιας ολοκαίνουριας φυλής) που ταιριάζουν γάντι με τη νέα περιοχή και ένα αναβαθμισμένο σύστημα μάχης, τότε ο άνωθεν χαρακτηρισμός μας για το Yo-Kai Watch 3 είναι κάτι που μπορούμε να δικαιολογήσουμε πολύ εύκολα. Οι παλιότεροι παίκτες της σειράς θα αναγνωρίσουν τα χαρακτηριστικά εκείνα που γνώρισαν και στα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Η εξερεύνηση ενός μεγάλου κόσμου, η σταδιακή πρόσβαση σε όλο και περισσότερα Yokai, οι μάχες, το σύστημα ανάπτυξης και εξέλιξης καθώς και το σύστημα φιλίας με τα διαφορετικά πλάσματα, ακόμα και τα mini-games που εμφανίζονται σποραδικά – όλα κάνουν την εμφάνισή τους για ακόμα μια φορά.

Στο Yo-Kai Watch 3, όμως, όλα φαίνονται περισσότερα, μεγαλύτερα, καλύτερα. Για αρχή, να σημειώσουμε πως στο Yo-Kai Watch 3 θα ασχοληθούμε με την εξερεύνηση δύο τοποθεσιών, αντί μιας, λόγω της πλοκής του παιχνιδιού και της εξέλιξης της ιστορίας. Το κομμάτι της εξερεύνησης σημαίνει πως θα αφιερώσουμε αρκετές ώρες για να βρούμε κάθε κρυμμένο αντικείμενο που θα μας χρειαστεί στην περιπέτειά μας, όπως και κάθε καλά κρυμμένο πνεύμα που θα χρησιμοποιήσουμε για να πολεμήσει μαζί μας. Θα μιλήσουμε με διάφορους NPCs, οι οποίοι θα προσφέρουν τις απαραίτητες οδηγίες για την εξερεύνηση του κόσμου, θα βελτιστοποιήσουν τον εξοπλισμό μας και θα βοηθήσουν σημαντικά στον εντοπισμό, την απόκτηση των μεταλλίων Yokai και στην ενδυνάμωση της ομάδας μας είτε μέσω της εξέλιξης είτε της ένωσης των Yokai.

Για να είμαστε, ωστόσο, ειλικρινείς, η φόρμουλα του παιχνιδιού αναφορικά με το κομμάτι της εξερεύνησης και του εντοπισμού των πνευμάτων δεν έχει αλλάξει σημαντικά από τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Για παράδειγμα, η χρήση της ίδιας top down κάμερας στην περιπλάνηση στο χάρτη, η μπάρα ενέργειας που συνεχίζει να λειτουργεί περιοριστικά, όπως επίσης και το απαράλλαχτο σύστημα τυχαίας επιστράτευσης Yokai, είναι τα στοιχεία εκείνα που θα θέλαμε να δούμε στον αναλυτικό πίνακα των βελτιώσεων. Ακόμα και έτσι, όμως, ένας παίκτης που εισέρχεται για πρώτη φορά στη σειρά δεν πρόκειται να σταθεί ιδιαίτερα σε αυτά που εμείς θεωρούμε αρνητικά λόγω της επανάληψης. Αντιθέτως, θα σταθεί στα θετικά του παιχνιδιού, τα οποία είναι αρκετά και αποτελούν εγγύηση πολλών ωρών διασκέδασης, με τη σφραγίδα ποιότητας της Level-5.

Μιλώντας για σημαντικές αλλαγές, θα θέλαμε να ξεκινήσουμε με την ίδια την πλοκή, εξαιτίας της οποίας το παιχνίδι εισάγει μια δεύτερη περιοχή προς εξερεύνηση και έναν δεύτερο playable χαρακτήρα. Ο Nate, ο πρωταγωνιστής των προηγούμενων παιχνιδιών της σειράς Yo-Kai Watch, αναγκάζεται να ακολουθήσει τους γονείς του σε μια νέα πόλη, κάπου στην αμερικανική ήπειρο και πολύ μακριά από το Springdale. Από τη μια, ο παίκτης ακολουθεί την ιστορία και τις περιπέτειες του Nate στην St. Peanutsburg, μια περιοχή κάπου στον αμερικανικό νότο, όπου οι κάτοικοι μιλούν με βαριά προφορά και ιδιωματισμούς. Πίσω στη Springdale, ο παίκτης καλείται να ακολουθήσει τις περιπέτειες της Hailey-Anne, ενός ιδιόμορφου κοριτσιού, το οποίο ακολουθεί πιστά τα τελευταία anime shows και αγοράζει μανιωδώς τα διάφορα anime προϊόντα, δεχόμενη με ευκολία τον χαρακτηρισμό otaku, ακόμα και weeaboo, λόγω της συχνά υπερβολικής συμπεριφοράς της.

Η ιστορία του παιχνιδιού δεν αποτελεί κάποιο ιδιαίτερα δυνατό και μνημειώδες χαρακτηριστικό, αλλά και πάλι είναι κάτι που μπορεί με ευκολία αλλά και ευχαρίστηση να ακολουθήσει ο κάθε παίκτης, λόγω των σπαρταριστών διαλόγων ανάμεσα σε χαρακτήρες και πλάσματα, όπως και του χιούμορ που είναι διάσπαρτο στο παιχνίδι. Οι δυο χαρακτήρες ακολουθούν ο καθένας το δικό του μονοπάτι, με το παιχνίδι πολλές φορές να εισάγει τους λεγόμενους Συνδέσμους Ιστορίας (Story Links), δηλαδή σημεία στα οποία ο παίκτης μπορεί να αλλάξει τον έλεγχο των χαρακτήρων, ούτως ώστε να μπορεί να αποκτήσει μια πιο σφαιρική εικόνα της πλοκής και να μην κινδυνεύει να χάσει κάποιο τμήμα της ιστορίας.

Έχοντας, όμως, ολοκληρώσει το βασικό κομμάτι της ιστορίας, ακόμα δεν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το νόημα της ύπαρξης των Story Links. Υποθέτουμε πως αυτό παίζει κάποιο ρόλο στις μεμονωμένες εκδόσεις, αλλά η ιστορία μπορεί να προσπελαστεί το ίδιο εύκολα, ακόμα και αν δεν αλλάζουμε το βασικό μας χαρακτήρα ανάμεσα στα γεγονότα του κάθε κεφαλαίου. Για την ακρίβεια, η αλλαγή χαρακτήρων ανά τακτά χρονικά διαστήματα μόνο ωφέλιμη δεν είναι, γιατί αναγκάζει τον παίκτη να γυρίσει, ουσιαστικά, σελίδα και να ασχοληθεί με νέα πλάσματα και γεγονότα, χάνοντας τον ειρμό της προηγούμενης ιστορίας και αποκομίζοντας μια τελεσίδικη αίσθηση κενού, του «κάτι λείπει», μέχρι να καταφέρει να προσαρμοστεί ξανά στα νέα γεγονότα.

Ωστόσο, έχουμε να κάνουμε με δύο διαφορετικούς χαρακτήρες, δύο διαφορετικές περιοχές και δύο διαφορετικές ιστορίες. Στη St. Peanutsburg, ο Nate θα προσπαθήσει να εγκλιματιστεί στο νέο του σπίτι, να κάνει νέους φίλους και να βιώσει περιπέτειες που έχουν εμπνευστεί από την αμερικανική κουλτούρα. Θεωρητικά, πάντα, τόσο η St. Peanutsburg όσο και η Springdale είναι δύο πόλεις που ανήκουν στην ίδια ήπειρο, άσχετα και αν αυτό δεν ισχύει στην ιαπωνική έκδοση του παιχνιδιού. Επομένως, μας φαίνεται λίγο παράξενο όταν έχουμε να κάνουμε με στοιχεία του παιχνιδιού που ξαφνιάζουν (ή και τρομάζουν) το χαρακτήρα, ασχέτως αν γνωρίζουμε πως τέτοια χαρακτηριστικά είναι συνυφασμένα με την αμερικανική ποπ κουλτούρα. Στην περίπτωση του Nate και του εγκλιματισμού του σε μια μακρινή πόλη της Αμερικής, η αλήθεια είναι πως θα καταβάλουμε περισσότερη προσπάθεια να «χωνέψουμε» τις αποφάσεις της ομάδας του localization.

Όταν όμως αυτό γίνει, τότε έχουμε να κάνουμε με μια εξίσου όμορφη περιπέτεια, ομοιόμορφα κατανεμημένη σε κεφάλαια και με κλιμακούμενη δυσκολία. Το ίδιο ισχύει και πίσω στη Springdale, όπου η Hailey αναλαμβάνει να κάνει τις δικές της έρευνες, χρησιμοποιώντας αλλά και δουλεύοντας για τα διαθέσιμα Yokai της περιοχής. Και φυσικά, ενώ στη Springdale συναντούμε γνώριμα πνεύματα, στο St. Peanutsburg συναντούμε ολοκαίνουρια πλάσματα Yokai, γνωστά και ως Merican, τα οποία φέρουν σχεδιαστικές και ονοματολογικές επιλογές εμπνευσμένες από στοιχεία των περιοχών της αντίπερα όχθης του Ατλαντικού και προσφέρουν στον παίκτη μια ευχάριστη νότα δροσιάς και αλλαγής, κάνοντάς τον να ασχοληθεί μαζί τους με ευχαρίστηση.

Και φυσικά, οι αλλαγές δεν περιορίζονται στην προσθήκη μιας νέας περιοχής ή ενός νέου χαρακτήρα. Το μεγαλύτερο κομμάτι των αλλαγών έχει γίνει στον τομέα της μάχης. Σαφέστατα και αναγνωρίζουμε πως το σύστημα επίθεσης των Yokai δεν έχει αλλάξει από το παρελθόν. Τα πνεύματα εξακολουθούν να μάχονται αυτόματα, χωρίς ο παίκτης να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το είδος της επίθεσης που θα εκτελέσουν ή τη συχνότητα των επιθέσεών τους. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως τα Yokai έχουν τη δική τους προσωπικότητα – και ορισμένες φορές μπορούν να γίνουν εντελώς δύστροπα και μη συνεργάσιμα. Η αλλαγή για την οποία μιλάμε, όμως, έχει να κάνει με ένα νέο σύστημα τοποθέτησης και κίνησης των μεταλλίων των Yokai, το οποίο έρχεται να αντικαταστήσει πλήρως τον παραδοσιακό τροχό. Τοποθετώντας τα μετάλλια με τον κατάλληλο τρόπο, μπορούμε να ενεργοποιήσουμε ειδικές ικανότητες ή τα μπόνους μάχης που δίνουν τα Yokai της ίδιας φυλής.

Κατά τη διάρκεια της μάχης μπορούμε να μετακινήσουμε τα μετάλλια των Yokai με σκοπό την προστασία τους από τις επιθέσεις των αντίπαλων Yokai, χαρακτηριστικό το οποίο μπορεί να αποδειχθεί σωτήριο σε boss fights. Να αναφέρουμε, επίσης, πως εκτός από τις αιωρούμενες σφαίρες (orbs) που προσφέρουν εμπειρία ή υγεία, εμφανίζονται και άλλες σφαίρες επάνω στα τετράγωνα της αρένας, τα οποία είτε αυξάνουν ελαφρά την υγεία, είτε γεμίζουν την μπάρα ενέργειας των ειδικών επιθέσεων των Yokai (Soultimate attacks). Το σύστημα αυτό απαιτεί προσεκτικότερη παρακολούθηση της εξέλιξης της μάχης αλλά και σωστή εκμετάλλευση του χρόνου που απαιτείται από τα μετάλλια να μετακινηθούν μέσα στην τετράγωνη αρένα, να δυναμώσουν αλλά και να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις Soultimate επιθέσεις τους πολύ πιο σύντομα. Τρία Yokai μπορούν να βρίσκονται ταυτόχρονα στην αρένα, ενώ ο παίκτης μπορεί να έχει άλλα τρία μετάλλια στη διάθεσή τους, αλλάζοντάς τα όταν υπάρξει ανάγκη.

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να κρατήσουμε σχεδόν αυτούσιο τον αρχικό συνδυασμό ένωσης των Yokai, διατηρώντας στο ακέραιο τις αρχικές μας στρατηγικές ως προς την προσέγγιση της μάχης. Μπορεί το εν λόγω σύστημα να ξενίζει τον παίκτη στην αρχή, μέχρι τουλάχιστον να καταλάβει ακριβώς πώς λειτουργεί, αλλά είναι βέβαιο πως οι παλιότεροι παίκτες θα υποδεχτούν θερμά το νέο σύστημα μάχης, επιτρέποντάς τους να σχεδιάσουν τη δική τους προσέγγιση και να καταστρώσουν τη δική τους στρατηγική ως προς τις μελλοντικές μάχες. Οι νέοι παίκτες, με τη σειρά τους, θα ασχοληθούν με ένα καθ' όλα ώριμο σύστημα μάχης, το οποίο είναι πολύ εύκολο να οικειοποιηθούν και το οποίο μπορεί να τους καθοδηγήσει με ασφάλεια μέχρι και το τελευταίο boss fight.

Αλλαγές δεν έχουμε μόνο στο σύστημα μάχης. Αλλαγές έχουμε επίσης και στο κομμάτι των mini-games. Για αρχή, να σημειώσουμε πως ο αριθμός των διάσπαρτων mini-games που αφορούν στην κατανάλωση φαγητού – και την αμοιβή του παίκτη με πολύτιμα αντικείμενα- έχει αυξηθεί σημαντικά. Μπορεί, στην ουσία, να πρόκειται για quick-time event games, τα οποία αφορούν στο γοργό και ακριβές πάτημα ενός πλήκτρου, αλλά η ύπαρξή τους συνεισφέρει στην ποικιλία διαθέσιμων modes του παιχνιδιού. Εξίσου σημαντική είναι και η αντικατάσταση του προηγούμενου συστήματος εντοπισμού των Yokai. Αυτή τη φορά, αντί να χρησιμοποιούμε την οθόνη αφής με κινήσεις ακριβείας για να εντοπίσουμε ένα κρυμμένο Yokai, το οποίο πασχίζει να ξεφύγει από τον εντοπισμό του παίκτη, ερχόμαστε κατά μέτωπο αντιμέτωποι μαζί του.

Αυτό γίνεται κρατώντας πατημένα τα πλήκτρα L ή R και χρησιμοποιώντας την κάτω οθόνη αφής για να ελέγχουμε τη πορεία κίνησης του laser που ρίχνουμε στο αντίπαλο Yokai με σκοπό την μείωση της ενέργειάς του, την κατάρριψη των σφαιρών ενέργειας που ρίχνει προς τη δική μας μεριά και τον εξαναγκασμό του σε μάχη με τα δικά μας πνεύματα. Πρόκειται για κάτι πολύ απλό σαν υλοποίηση, αλλά το προτιμούμε σε σχέση με το «κυνήγι» που ρίχναμε στα Yokai των προηγούμενων παιχνιδιών και την, πολλές φορές, ανεξέλεγκτη κίνησή τους στην οθόνη, η οποία δεν μας επέτρεπε τη στόχευση ακριβείας. Και μέσα σε όλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε το Busters T mode. Πρόκειται για ένα mini-game mode που θυμίζει dungeon crawling παιχνίδια, όπως εκείνα της σειράς Pokémon Mystery Dungeon. Σε αυτό το mode αναλαμβάνουμε τον έλεγχο μιας ομάδας Yokai, τα οποία εξερευνούν διάφορα μπουντρούμια συλλέγοντας αντικείμενα, πολεμώντας αντίπαλα πνεύματα και, φυσικά, συλλέγοντας μετάλλια Yokai. Πρόκειται για ένα mode που είναι εξίσου εύκολο ως προς την υλοποίηση και την προσπέλαση, το οποίο όμως καταφέρνει στο τέλος να μας ανταμείψει με πολύτιμα αντικείμενα και, φυσικά, Yokai, που είναι δύσκολο να συλλέξουμε στο χάρτη του κόσμου, κάνοντας το playthrough μας ακόμα πιο ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Τέλος, από τη στιγμή που μιλάμε για δύο διαφορετικούς κόσμους εντός παιχνιδιού, έχουμε να κάνουμε και με δύο διαφορετικά είδη Terror Time. Το γνώριμο Yokai Gargaros επιστρέφει για να στοιχειώσει τη Hailey-Anne και την παρέα της, ενώ ο Nate έχει να αντιμετωπίσει ορδές...αιμοδιψών ζόμπι, που θέλουν να δοκιμάσουν λίγη από τη σάρκα του νεαρού πρωταγωνιστή... ή, τουλάχιστον, τα μυαλά του. Κλισέ, το ξέρουμε, από τη στιγμή ειδικά που μιλάμε για την αμερικανική ποπ κουλτούρα και τον τρόπο που την αντιλαμβάνονται οι Ιάπωνες σχεδιαστές. Σε σχέση, όμως, με το Terror Time της Springdale, το αντίστοιχο της St. Peanutsburg είναι αρκετά πιο ενδιαφέρον ως προς την προσπέλαση και την αλληλεπίδραση με τους εχθρούς, κάνοντάς μας να θέλουμε να δούμε κάτι αντίστοιχο στο μέλλον.

Γιατί, κακά τα ψέματα, η σειρά Yo-Kai Watch έχει ήδη αρχίζει να ατενίζει το μέλλον της στην Ιαπωνία, ενώ η κυκλοφορία του Yo-Kai Watch 3 σηματοδοτεί και το τέλος της σειράς όπως τη γνωρίσαμε στο Nintendo 3DS. To Yo-Kai Watch 3 αποτελεί το απαύγασμα των προσπαθειών της Level-5 να δημιουργήσει και να στηρίξει μια σειρά τίτλων και προϊόντων που θα μείνουν χαραγμένα στη συνείδηση του κοινού, κάτι για το οποίο δεν τίθεται αμφιβολία. Τα παιχνίδια της σειράς Yo-Kai Watch έχουν ήδη καταφέρει να αποκτήσουν το δικό τους κοινό, τη δική τους μερίδα παικτών που επιθυμεί να περάσει καλά και να ασχοληθεί με μια σειρά ενδιαφερόντων RPGs, έστω και αν είναι περισσότερο απλοποιημένα σε σχέση με άλλα, δυνατότερα χαρτιά της Nintendo. Κάθε παιχνίδι της σειράς έχει καταφέρει να αφήσει το δικό του στίγμα και να προσφέρει σημαντικές βελτιώσεις σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

Το Yo-Kai Watch 3 αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο βελτιωμένη έκδοση από τα παιχνίδια των προηγούμενων σειρών, την επιτομή προσπαθειών εξέλιξης και αφουγκρασμού του τι ζητάει το κοινό. Θεωρούμε πως, ίσως και λόγω του τρέχοντος hardware, υπάρχουν περιορισμοί που κρατούν τη συνολική εμπειρία μερικά βήματα πίσω. Ωστόσο, στο λυκόφως της ζωής του Nintendo 3DS, τίτλοι όπως το Yo-Kai Watch 3 αποτελούν ευκαιρίες να ασχοληθούμε ξανά με μια κονσόλα, αλλά και να μας κάνουν να φανταζόμαστε για το τι θα πρέπει να περιμένουμε στη συνέχεια. Το Yo-Kai Watch 4 αναπτύσσεται ήδη για το Nintendo Switch, με το Yo-Kai Watch 3 να θέτει αποτελεσματικά τις βάσεις για κάτι όμορφο και ενδιαφέρον που έρχεται.

Ούσα η definitive edition των αρχικών παιχνιδιών της τρίτης σειράς, το Yo-Kai Watch 3 προσφέρει αυτό που υπόσχεται: διασκεδαστικό gameplay, χιούμορ, έξυπνες αναφορές σε στοιχεία της αμερικανικής ποπ κουλτούρας – και όλα αυτά με τη σφραγίδα ποιότητας της Level-5, που στηρίζει τις δημιουργίες της μέχρι τέλους. Οι παλιοί πάικτες της σειράς δεν πρέπει να προσπεράσουν αυτήν την κυκλοφορία, όπως επίσης και όσοι νέοι παίκτες ενδιαφέρονται να επενδύσουν χρόνο και χρήμα σε μια ποιοτική κυκλοφορία, όσο και αν αυτή φαντάζει κατάλληλη για ένα μικρότερο ηλικιακά κοινό και «ξένη» στο πιο έμπειρο μάτι.

3ds
Keywords
watch, watch, kai, εν λόγω, nintendo 3ds, ιαπωνια, nintendo, jrpg, σημαίνει, sushi, exclusive, νέα, top, anime, ποπ, boss, fight, games, laser, time, switch, βασεις, τελη κυκλοφοριας, ομαδα διας, Καλή Χρονιά, αλλαγη ωρας 2012, τελος του κοσμου, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, ξανα, jrpg, λυκοφως, παιχνιδια, πνευματα, υγεια, ψεματα, boss, games, game, time, αιγλη, απιστευτα, αρωμα, γεγονοτα, γινει, γινεται, γονεις, δευτερο, δυνατοτητα, δικη, εγγυηση, ευκολο, ευκολα, υπαρχει, εκμεταλλευση, εν λόγω, εμφάνιση, ερευνες, ερχεται, ευρωπη, ζωης, ζομπι, ιδια, ιδιο, ειδος, ισχυει, θυμιζει, ιαπωνικη, εικονα, εκδοσεις, κινηση, λιχουδιες, μακρια, ματι, μειωση, νοημα, παντα, οθονη, οθονη αφης, ομορφη, ουσιαστικα, ουσια, πιστη, ποπ, ρολο, συνεχεια, συντομα, σειρα, σπιτι, στιγμα, συχνοτητα, σφραγιδα, τμημα, τρια, υλοποιηση, φαινονται, φυσικα, φορμουλα, φορα, χιουμορ, χρημα, χρονικα, ωρες, anime, ασφαλεια, βηματα, ειδη, ειλικρινεις, ερχομαστε, exclusive, fight, ηπειρο, χωρα, ιδιαιτερα, switch, κομματι, laser, μια φορα, mini, μυαλα, nintendo, nintendo 3ds, παιχνιδι, quick, σημαίνει, sushi, top, θετικα
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Game Over