OnePlus: Επιστροφή στις ρίζες και δημιουργία οικοσυστήματος συσκευών

Η OnePlus ήταν και παραμένει μία από τις κορυφαίες εταιρείες στην αγορά των smartphone ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει λίγο κατεύθυνση όσον αφορά τις τιμές των smartphone. Η Κινεζική εταιρεία ήρθε στην αγορά με τα flagship killer smartphone τα οποία είχαν κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε χαμηλή τιμή. Με το πέρας των χρόνων όμως η Κινεζική εταιρεία πρόσθετε στα smartphone της ολοένα και περισσότερα premium

χαρακτηριστικά τα οποία είχαν αντίκτυπο και στο κόστος των smartphone. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα τελευταία OnePlus 8 και 8 Pro να κυκλοφορούν με τιμή κοντά στα 1000 ευρώ.

Επιστροφή στις ρίζες της φαίνεται πως θέλει να κάνει η Κινεζική εταιρεία αφού εκτός από φθηνά smartphone θέλει να δημιουργήσει και το δικό της οικοσύστημα. Μέχρι τώρα η OnePlus έχει προσφέρει στην αγορά smartphone, ακουστικά καθώς και τηλεοράσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η Navnit Nakra, VP και Chief Strategy Officer της OnePlus India αποκάλυψε ότι η εταιρεία αποφάσισε να επεκταθεί από τις premium και super-premium συσκευές στις premium και προσιτές συσκευές στην χώρα. Επιπλέον, αποκάλυψε δύο σημαντικά σημεία της στρατηγικής που θα ακολουθήσει η OnePlus το επόμενο διάστημα. Το ένα θα επικεντρωθεί στους καταναλωτές που εκτιμούν την ποιότητα και τις εξαιρετικές τιμές ενώ το άλλο θα απευθύνεται στους ανθρώπους που θέλουν να χτίσουν ένα οικοσύστημα.

Βασισμένη σε αυτήν την τακτική, η OnePlus ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέες προσιτές τηλεοράσεις στις 2 Ιουλίου καθώς και ένα νέο mid-range smartphone πιθανόν με την ονομασία OnePlus X. Τέλος, το τελευταίο διάστημα ακούγεται και η κυκλοφορία ενός OnePlus Z ή OnePlus Nord που προηγουμένως είχε διαρρεύσει με την ονομασία OnePlus 8 Lite.

Keywords
Τυχαία Θέματα