Αναβολή στην κυκλοφορία του Lego Star Wars: The Skywalker Saga

Η TT Games ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει μια επ’ αόριστον αναβολή στην κυκλοφορία του LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Η παραπάνω ανακοίνωση έγινε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στο Twitter, με ένα status update

για τον επερχόμενο τίτλο LEGO, με την ομάδα ανάπτυξης να δηλώνει ότι “χρειάζεται περισσότερο χρόνο” για να μπορέσει να τον ολοκληρώσει.

“Όλοι εμείς στην TT Games εργαζόμαστε σκληρά για να κάνουμε το LEGO Star Wars: The Skywalker Saga το καλύτερο LEGO παιχνίδι – αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για να το κάνουμε”, αναφέρει το tweet του studio. “Δεν θα μπορέσουμε να το καταφέρουμε την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας την άνοιξη, αλλά θα δώσουμε μια ενημερωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας το συντομότερο δυνατό”.

Thanks to all our fans for your continued patience. pic.twitter.com/tCDV9Ikftd

— TT Games (@TTGames) April 2, 2021

Το Lego Star Wars: The Skywalker Saga βρίσκεται σε ανάπτυξη για τα Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC, και θα περιλαμβάνει υλικό και από τις εννέα βασικές ταινίες της σειράς, από την Original Trilogy, την Prequel Trilogy και τις τελευταίες τρεις ταινίες, The Force Awakens, The Last Jedi και The Rise of Skywalker.

The post Αναβολή στην κυκλοφορία του Lego Star Wars: The Skywalker Saga appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα