Νέες πληροφορίες για το Oddworld: Soulstorm

Η Oddworld Inhabitants, έχοντας μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του Oddworld: Soulstorm, έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από “Quick Look” gameplay video, καθώς και στοιχεία για τη δωρεάν αναβάθμιση της έκδοσης του τίτλου από το PlayStation 4 στο PlayStation

5, τις ελάχιστες και προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος της έκδοσης για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και, τέλος, τη λειτουργία PlayStation 5 Game Help.

Αρχικά τα gameplay video καλύπτουν τους τομείς των Environments, Looting and Crafting, Managing Followers και Sneaking and Stealth του τίτλου.

Environments

Looting and Crafting

Managing Followers

Sneaking and Stealth

Όσο αφορά στη δωρεάν αναβάθμιση της έκδοσης PlayStation 4 στο PlayStation 5, η εταιρεία αναφέρει τα εξής:

Η ψηφιακή έκδοση του παιχνιδιού κυκλοφορεί στις 6 Απριλίου στα PlayStation 5 και PlayStation 4. Η ψηφιακή έκδοση του PlayStation 5 θα είναι δωρεάν για τα μέλη του PlayStation Plus τον Απρίλιο. Εάν αγοράσετε την έκδοση του PlayStation 4, προσφέρουμε μια δωρεάν αναβάθμιση στην έκδοση PlayStation 5. Επειδή το παιχνίδι είναι δωρεάν για τους κατόχους PlayStation Plus στο PlayStation 5 τον Απρίλιο, δεν θα προσφέρουμε κάποιο δωρεάν “downgrade” από την έκδοση του PlayStation 5 στο PlayStation 4. Οι retail εκδόσεις του παιχνιδιού θα είναι στα καταστήματα στις 6 Ιουλίου. Εάν αγοράσετε retail έκδοση του τίτλου για το PlayStation 4, θα λάβετε την ψηφιακή έκδοση του PlayStation 5 χωρίς κάποιο κόστος.

Οι απαιτήσεις της έκδοσης PC για το Oddworld: Soulstorm είναι οι εξής:

Minimum requirements: Windows 7 64 Bit, Intel Quad Core 1.7Ghz, nVidia GTX 670 or equivalent, 8GB RAM.

Recommended requirements: Windows 10 64 Bit, Intel Quad Core 2.3Ghz, nVidia GTX 970 or equivalent, 16GB RAM.

Τέλος, η εταιρεία έκανε γνωστό ότι στο PlayStation 5 οι παίκτες θα μπορούν να λάβουν hints, tips και walkthrough videos χωρίς να χρειάζεται να βγουν από το παιχνίδι. Όλα τα παραπάνω θα είναι προσβάσιμα σε συγκεκριμένες περιοχές του παιχνιδιού, χρησιμοποιώντας τις PlayStation 5 Activity Cards, ενώ θα απαιτείται μια ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus.

Το Oddworld: Soulstorm αναμένεται να γίνει διαθέσιμο ψηφιακά για PlayStation 4, PlayStation 5 και PC -μέσω του Epic Games Store- στις 6 Απριλίου. Αργότερα, στις 6 Ιουλίου, θα υπάρξει η διάθεση του τίτλου σε retail για PlayStation 4 και PlayStation 5. Θυμίζουμε επίσης ότι τα μέλη του PlayStation Plus θα μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την έκδοση του τίτλου για το PlayStation 5 καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου.

The post Νέες πληροφορίες για το Oddworld: Soulstorm appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα