Αναβάλλεται η κυκλοφορία του The Day Before

Οι MyTona και Fntastic αποφάσισαν να αναβάλουν την κυκλοφορία του επερχόμενου open-world survival mmo “The Day Before” στους υπολογιστές, λόγω κυρίως της εναλλαγής από την Unreal Engine 4 στην Unreal Engine 5 για την ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Όπως αναφέρει η ομάδα ανάπτυξης από τη Σιγκαπούρη: “Κατανοώντας τη μεγάλη ευθύνη που αντιμετωπίζουμε, με τεράστια ευγνωμοσύνη στην καρδιά μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το The Day Before μεταβαίνει στη νέα τεχνολογία Unreal Engine 5! Η μετάβαση σε μια πιο προηγμένη και προσαρμοσμένη μηχανή ανοιχτών κόσμων, θα κάνει το gameplay του The Day Before ακόμα πιο φανταστικό.”

Επιπλέον, έγινε γνωστό ότι εκατομμύρια χρήστες έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τον συγκεκριμένο τίτλο μέσω του Steam, αναδεικνύοντάς το ως ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια στον κόσμο για την παρούσα περίοδο.

Αρχικά, το The Day Before είχε προγραμματιστεί για να κυκλοφορήσει στις 21 του ερχόμενου Ιουνίου, ενώ πλέον η κυκλοφορία του για τους υπολογιστές αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 1η Μαρτίου του 2023. Οι εκδόσεις του για τα PlayStation 5 και Xbox Series X|S θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

The post Αναβάλλεται η κυκλοφορία του The Day Before appeared first on GameOver.

Keywords