Ανακοινώθηκε το Valkyria Chronicles 4

Επιστροφή στις ρίζες.

Η Sega ανακοίνωσε το νέο τίτλο στη δημοφιλή tactical role-playing ιαπωνική σειρά Valkyria Chronicles. Ο λόγος για το Valkyria Chronicles 4, το οποίο τοποθετείται στο ίδιο χρονικό πλαίσιο με τον αρχικό τίτλο, όπου θα κληθούμε να βιώσουμε τον δεύτερο "european war". Σύμφωνα με τη Sega, ο τέταρτος τίτλος της σειράς υπόσχεται επιστροφή στις ρίζες εφόσον θα χρησιμοποιεί το γνώριμο,

παραδοσιακό σύστημα μάχης/ προσέγγισης BLiTZ, το οποίο θα έρθει ανανεωμένο με επιπρόσθετα χαρακτηριστικά.

Επίσης, η μηχανή γραφικών έρχεται ανανεωμένη για τα νέα συστήματα που θα κυκλοφορήσει ο τίτλος, διατηρώντας την αισθητική του σχεδιασμένου στο χέρι κόσμου, με τη χρήση νερομπογιάς (water coloring), τα οποία θα αποδώσουν έντονα χρώματα στον κόσμο του τίτλου. Τέλος, το Valkyria Chronicles 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στη δύση μέσα στο 2018, χωρίς συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας (τουλάχιστον για την ώρα) για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του τίτλου.

ps4xbox oneswitch Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα