Δωρεάν περιεχόμενο για το Middle-earth Shadow Of War

Ενδιαφέρουσες προσθήκες για τον τίτλο της Monolith.

Η Warners Bros ανακοίνωσε πέντε δωρεάν DLCs για το Middle-earth: Shadow Of War, τα οποία και θα γίνουν διαθέσιμα μέχρι το τέλος του έτους.

Το πρώτο από αυτά θα έχει τον τίτλο "Endless Siege", στο οποίο ο παίκτης θα καλείται να υπερασπιστεί το οχυρό του από τις δυνάμεις του Sauron, την ώρα που ο Dark Lord προσπαθεί να κατακτήσει ξανά τα εδάφη του (σε ένα Endless

Siege mode). Επόμενο θα είναι το "Rebellion", μια "επανάσταση" των Uruks και Orcs που προσπαθούν να εκθρονήσουν τον Bright Lord. Επιπλέον, θα προστεθεί η δυνατότητα φωτογράφισης στιγμιοτύπων με καινούργια φίλτρα, πλαίσια και textures. Τα παραπάνω θα κυκλοφορήσουν στις 18 Νοεμβρίου του 2017.

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2017 θα γίνει διαθέσιμο το "Online Fight Pits", μια μάχη μέχρι θανάτου μεταξύ των δύο Overlord Orcs του κάθε παίκτη. Τέλος, ένα πιο δύσκολο επίπεδο από το Nemesis, το Brutlal Force, θα πάρει τη θέση του εντός του τίτλου στις 12 Δεκεμβρίου του 2017.

Εκτός από τα παραπάνω, έγινε γνωστό ότι έρχεται σύντομα και άλλο επιπρόσθετο δωρεάν υλικό για τον τίτλο από τη Monolith.

Keywords
Τυχαία Θέματα