Ανακοινώθηκε το Unknown9: Awakening

Ένα action adventure τρίτου προσώπου για την επόμενη γενιά.

Η Reflector Entertainment ανακοίνωσε ένα action adventure τίτλο τρίτου προσώπου με βασικό γνώμονα την αφήγηση, το “Unknown9: Awakening”, για τα PlayStation 5, Xbox Series

X και PC.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια περιγραφή του τίτλου, μέσω της Reflector Entertainment.

Το παιχνίδι αφηγείται την ιστορία της Haroona, μιας νεαρής γυναίκας που μεγάλωσε στους δρόμους της Καλκούτα της Ινδίας και στοιχειώνεται από οράματα για τον θάνατό της. Η Haroona αγωνίζεται να καταλάβει τις μυστηριώδεις έμφυτες ικανότητές της να χειραγωγήσει το αόρατο. Ένας μέντορας σύντομα την βοηθά να «δαμάσει τα δώρα της», την διδάσκει να έχει πρόσβαση στη μυστηριώδη κρυφή διάσταση που είναι γνωστή ως η “The Fold” και την ωθεί σε ένα ταξίδι για να ξεκλειδώσει τα μυστήρια αυτού του νέου κόσμου.

To Unknown9: Awakening αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, υποστηριζόμενο από μια σειρά συνδεδεμένων media, συμπεριλαμβανομένου ενός μυθιστορήματος του Layton Green με την ονομασία “Unknown 9: Genesis”, ενός podcast με την ονομασία “Unknown 9: Out of Sight” και ενός κόμικ την ονομασία “Unknown 9: Torment”.

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου.

pcPS5Xbox One Series X Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα