Ανακοινώθηκε το Vernal Edge

Οι PID Games και Hello Penguin Team ανακοίνωσαν το Vernal Edge, έναν fast-paced metroidvania τίτλο για Xbox One, PlayStation 4, Nintendo Switch

και PC (Steam και Epic Games Store), χωρίς ωστόσο να έδωσαν κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία ή περίοδο κυκλοφορίας. Η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες έντονες μάχες, ένα απαιτητικό platforming σύστημα και μια “ισχυρή ιστορία”.

Σύμφωνα με την περιγραφή του τίτλου στο Steam, οι παίκτες θα ταξιδέψουν στο Βασίλειο του Haricot, όπου πριν από χρόνια η γη ανέβηκε στον ουρανό και έγινε μια μυστηριώδης σειρά από πλωτά νησιά, όπου η διψασμένη για δύναμη Church of Aloe κυβερνά τώρα με σιδερένια πυγμή.

Οι παίκτες θα πάρουν τον ρόλο της Vernal, μιας νεαρής γυναίκας που σκέφτεται να βρει τον εν διαστάσει πατέρα της. Με τη βοήθεια κάποιας ασυνήθιστης πολεμικής ικανότητας και ενός αμνησιακού automaton που ονομάζεται Chervil, θα χρειαστεί να διασχίσει αυτή τη μυστηριώδη χώρα αν θέλει να ικανοποιήσει την ανάγκη της για εκδίκηση και την ανακάλυψη της αλήθειας.

The post Ανακοινώθηκε το Vernal Edge appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα