Σημαντική αλλαγή στην ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake

Στον απόηχο των υποτιθέμενων προβλημάτων ανάπτυξης στην Aspyr Media, το remake του Star Wars: Knights of the Old Republic για το PlayStation 5 και PC φέρεται να άλλαξε ομάδα, με χρέη ανάπτυξης να αναλαμβάνει το studio πίσω από το Warhammer 40.000: Space

Marine II, η Saber Interactive.

Λέγεται ότι η μητρική εταιρεία της Aspyr, η Embracer Group, την έχει αφαιρέσει από το project, παραδίδοντάς το σε μια ομάδα της Sabre Interactive με έδρα την Ανατολική Ευρώπη. Το Bloomberg αναφέρει ότι τα συνεχιζόμενα προβλήματα με την ανάπτυξη του remake θα μπορούσαν να δουν το παιχνίδι να χρειαστεί έως και δύο χρόνια για να ολοκληρωθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Embracer και οι εταίροι παραγωγής Sony και Lucasfilm δεν ήταν ικανοποιημένοι με την τρέχουσα κατάσταση του Knights of the Old Republic υπό τη διεύθυνση της Aspyr, γεγονός που την οδήγησε να πάρει την απόφαση να παραδώσει το έργο στον συν-προγραμματιστή Saber.

“Ένα από τα AAA projects του Ομίλου έχει μεταφερθεί σε άλλο studio εντός του Ομίλου”, δήλωσε η Embracer την περασμένη εβδομάδα. «Αυτό έγινε για να διασφαλίσουμε ότι ο πήχης ποιότητας είναι εκεί που χρειαζόμαστε για τον τίτλο. Δεν περιμένουμε ουσιώδεις καθυστερήσεις για τον τίτλο με βάση αυτή τη μετάβαση”.

The post Σημαντική αλλαγή στην ανάπτυξη του Star Wars: Knights of the Old Republic Remake appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα