Ανακοινώθηκε το Shadow Warrior 3: Definitive Edition

Το Shadow Warrior 3 αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς -Xbox Series X/S και PlayStation 5- μέσω της έκδοσης Shadow Warrior 3: Definitive Edition, η οποία θα προσφέρει νέες δυνατότητες, βελτιώσεις στον τεχνικό τομέα και πολλά άλλα. Να σημειώσουμε ότι η definitive edition θα είναι διαθέσιμη

για τους υπάρχοντες κατόχους του Shadow Warrior 3 ως μια δωρεάν αναβάθμιση.

Η Definitive Edition θα περιλαμβάνει επίσης τα νέα modes Survival Mode, New Game Plus, Hero Mode και Hardcore Mode καθώς και τη δυνατότητα να επιλέγουμε όποιο chapter επιθυμούμε. Το Survival Mode θα ξεκλειδώνεται μόλις ολοκληρωθεί η κύρια ιστορία και θα προσφέρει τρεις αρένες και τη δυνατότητα να κερδίσουμε τρία skin για τα όπλα κατά την ολοκλήρωση του κάθε challenge.

Το Hero Mode θα θέτει έναν περιορισμένο αριθμό respawns, που κερδίζονται μόνο με την εκτέλεση Finishers. Εάν ξεμείνουμε από respawns και χάσουμε, θα πρέπει να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή.

Το Shadow Warrior 3: Definitive Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει για Xbox Series X/S, PlayStation 5 και PC στις 16 Φεβρουαρίου, με ένα mode στα 60 fps ή με ένα mode με boosted ανάλυση 4K στα 30 fps.

The post Ανακοινώθηκε το Shadow Warrior 3: Definitive Edition appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα