Ανακοινώθηκε το Moss: Book 2

Ένα από τα πιο αξιαγάπητα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν για το σύστημα εικονικής πραγματικότητας της Sony, το PlayStation VR, στην προηγούμενη γενιά ήταν το Moss.
Με πρωταγωνιστή τον ποντικό Quill, ο τίτλος της Polyarc υπήρξε ένα ιδιαίτερα αξιόλογο puzzle-adventure που κόσμησε τη βιβλιοθήκη του headset εικονικής πραγματικότητας του PS4.

Τώρα, τρία περίπου χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τίτλου,

η Sony -στο πλαίσιο του πιο πρόσφατου State of Play- ανακοίνωσε την συνέχεια των περιπετειών του εν λόγω ήρωα στο επερχόμενο Moss: Book 2.

Η αποκάλυψη του τίτλου έγινε μέσω ενός trailer το οποίο έδωσε και τα πρώτα στοιχεία για το νέο παιχνίδι, όπως το ότι η ιστορία του θα αποτελεί άμεση συνέχεια των γεγονότων της πλοκής του πρώτου παιχνιδιού.

Παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας του τίτλου, ο design director της Polyarc, Josh Stiksma, σε συνέντευξή του στο Polygon ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν το Moss: Book 2 μεγαλύτερο από το πρώτο παιχνίδι σε όλες τις κλίμακες, με τη διάρκεια του να είναι σαφώς μεγαλύτερη από αυτήν του πρώτου παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το εν λόγω trailer:

The post Ανακοινώθηκε το Moss: Book 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα