Νέο gameplay trailer και πληροφορίες για το Deathloop

Για όσους και όσες διατηρούσαν επιφυλάξεις σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι της Arkane, το Deathloop, το χθεσινό State of Play της Sony ήρθε για να δώσει απαντήσεις, καθώς κατά τη διάρκειά του προβλήθηκε ένα ολοκαίνουργιο trailer με gameplay footage από το αναμενόμενο FPS.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει και στο παραπάνω trailer, το gameplay του τίτλου διατηρεί σε μεγάλο βαθμό την αίσθηση του και τα χαρακτηριστικά του

Dishonored. Ούτως ειπείν ότι οι αποστολές του προσεγγίζονται από πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους τακτικές καθώς και οι δυνάμεις/ ικανότητες του κάθε παίκτη συνδυάζονται μεταξύ τους. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι ο τίτλος εισάγει περαιτέρω στοιχεία όπως η έμφαση στο shooting κομμάτι και η roguelike δομή σε ορισμένα κομμάτια του.

Το Playstation Blog προχώρησε σε παραπάνω ανάλυση του trailer και επισήμανε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά σημεία του, μεταξύ των οποίων και τα παρακάτω :

Σύστημα pinned γραπτών μηνυμάτων στον κόσμο του παιχνιδιού είτε προς βοήθεια είτε προς αποπροσανατολισμό του παίκτη.Χρήσιμες κρυμμένες πληροφορίες για τον κόσμου του τίτλου, προσβάσιμες μέσω eavesdropping και παρακολούθηση των αντιπάλων.Διαφορετικά playstyles για ποικιλία στην προσέγγιση κάθε αποστολής που εκτείνονται από stealth μέχρι κατά μέτωπο επίθεση.Upgrades σε εξοπλισμό και δυνάμεις καθώς και looting system που θυμίζει diablo, με τις λούπες (loops) να παίρνουν τον ρόλο του dungeon.

Nα υπενθυμίσουμε ότι το Deathloop αναμένεται στις 14 Σεπτεμβρίου του 2021 αποκλειστικά σε PS5 και PC.

The post Νέο gameplay trailer και πληροφορίες για το Deathloop appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα