Σε λίγες εβδομάδες η κυκλοφορία του Omno

Οι Future Friends Games και StudioInkyfox -ομάδα publishing και developer αντίστοιχα- γνωστοποίησαν πως το Omno, το νέο τους “atmospheric-adventure” project πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα σε κονσόλες και υπολογιστές.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του επερχόμενου παιχνιδιού, ο παίκτης θα κληθεί να συμμετάσχει σε ένα ταξίδι ανακάλυψης μέσα σε έναν αρχαίο

κόσμο θαυμάτων, όπου θα βιώσει μία περιπέτεια γεμάτη γρίφους, μυστικά και εμπόδια που θα πρέπει να φέρει εις πέρας. Η δύναμη ενός χαμένου πολιτισμού θα τον οδηγήσει σε μια επική αναζήτηση μέσα από καταπράσινα δάση, ερήμους με ηλιοφάνεια και παγωμένη τούνδρα – ακόμη και στα σύννεφα.

Στο δρόμο του θα ανακαλύψει έναν ζωντανό κόσμο, γεμάτο παράξενες και υπέροχες μορφές ζωής, από χαριτωμένους μικρούς ζωγράφους έως αινιγματικούς γίγαντες και διάφορους άλλους χαρακτήρες.

Όπως αναφέρει ο Jonas Manke, δημιουργός του επερχόμενου παιχνιδιού, ο ίδιος ξεκίνησε την ανάπτυξη χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει την προοπτική στην οποία θα μπορούσε να εξελιχθεί το εν λόγω project. Στόχος του ήταν να δημιουργήσει έναν κόσμο, όπου θα μπορούσε με ευχαρίστηση να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του μετά τη δουλειά.

Επί του παρόντος, και πέντε ολόκληρα χρόνια αργότερα, η kickstarter καμπάνια για την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και το Omno είναι έτοιμο για κυκλοφορία, πράγμα που φαντάζει “ένα όνειρο” για τον Makne.

Το Omno αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου σε PS4, Xbox One και PC, ενώ θα γίνει αμέσως διαθέσιμο και μέσω του Xbox Game Pass. Η έκδοσή του για το Nintendo Switch δεν έχει ακόμα επιβεβαιωμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ακολουθεί το Release Date Trailer του επερχόμενου παιχνιδιού.

The post Σε λίγες εβδομάδες η κυκλοφορία του Omno appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα