Ανακοινώθηκε το Middle-Earth: Shadow of War

Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας. [Ενημέρωση]

Πριν από λίγες ώρες η Warner Bros Interactive Entertainment και η Monolith Productions ανακοίνωσαν και επίσημα το Middle-earth: Shadow of War, δίνοντας το πρώτο trailer για το παιχνίδι και τις πρώτες λεπτομέρειες για αυτό.

Αρχικά, το trailer μάς μεταφέρει σε αρκετά γνωστά μέρη του κόσμου της Μέσης-Γης, όπως το Mount

Doom, τη Minas Morgul, τη Minas Tirith και το Barad-dur, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους ο Sauron, τα Nazgul και ο Balrog. Όσον αφορά τα πρώτα στοιχεία για τον τίτλο, η ιστορία θα εξελίσσεται αμέσως μετά τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού, το Nemesis σύστημα έχει «αναβαθμιστεί» και οι πράξεις και οι αποφάσεις του πρωταγωνιστή θα επηρεάζουν το περιβάλλον και όλους τους χαρακτήρες του παιχνιδιού, δίνοντας την ευκαιρία να δημιουργηθεί ένας «προσωπικός κόσμος», μοναδικός για τον κάθε παίκτη. Θυμίζουμε ότι τα δυο παιχνίδια είναι τοποθετημένα χρονολογικά μεταξύ των γεγονότων του Hobbit και του Lord of the Rings.

Το Middle-earth: Shadow of War θα κυκλοφορήσει στις 25 Αυγούστου για PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox One, Project Scorpio και PC. Εντύπωση κάνει η έλλειψη της νέας κονσόλας της Nintendo, του Switch, από τις πλατφόρμες κυκλοφορίας του.

Περισσότερα για το Middle-earth: Shadow of War και για τις τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις του μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού. Τέλος, στις 8 Μαρτίου θα κυκλοφορήσει ένα gameplay trailer για το παιχνίδι.

[Ενημέρωση]
Έγιναν γνώστες οι απαιτήσεις σε hardware του παιχνιδιού για την PC έκδοση του, μέσα από την σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ελάχιστες και προτεινόμενες προδιαγραφές που θα απαιτούνται.

Minimum

OS: Windows 7 SP1 with Platform Update for Windows 7Processor: Intel i5-2550K 3.4 GHzMemory: 8GB RAMGraphics: GeForce GTX 670, Radeon HD 7950DirectX: Version 11Network: Broadband Internet connectionStorage: 60GB available space

Recommended

OS: Windows 10 version 14393.102 or higher requiredProcessor: Intel Core i7-3770 3.4 GHzMemory: 16GB RAMGraphics: GeForce GTX 970, GeForce GTX 1060, Radeon R9 290X, or Radeon RX 480DirectX: Version 11Storage: 60GB available spacepcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα