Ανακοινώθηκε το Mario+Rabbids: Kingdom Battle

Ένα tactical adventure παιχνίδι αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Η φετινή παρουσίαση της Ubisoft στην E3 2017, ξεκίνησε επιφυλάσσοντας μια μεγάλη έκπληξη για όλους, καθώς στην σκηνή βρέθηκε ο γνωστός δημιουργός αρκετων παιχνιδιων της Nintendo,

Shigeru Miyamoto, οποίος ανακοίνωσε το Mario+Rabbids: Kingdom Battle. Ένα tactical adventure παιχνίδι, που ενώνει τον κόσμο του Mario της Nintendo με αυτόν των Rabbids της Ubisoft. Σύμφωνα με την Ubisoft οι μηχανισμοί του παιχνιδιού θα προσφέρουν αρκετό «βάθος», που θα ικανοποιήσει τους φίλους των tactical παιχνιδιών,.

Όσο αφορά στην ιστορία του παιχνιδιού, το Kingdom Battle θα διαδραματίζεται στο Mushroom Kingdom όπου τα Rabbids έχουν μεταφερθεί από λάθος καθώς ταξίδευαν στον χρόνο. Σύμφωνα με όσα παρουσιαστήκαν, οι gameplay μηχανισμοί του παιχνιδιού θα αποτελούνται από δυο «φάσεις», τις μάχες με αρκετές tactical επιλογές, και την εξερεύνηση του κόσμου του παιχνιδιού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το announcement trailer για το Mario+Rabbids: Kingdom Battle, ενώ το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο στις 29 Αυγούστου αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα