Ανακοινώθηκε το Age of Empires Definitive Edition

Επιστροφή στο λυκαυγές της Ιστορίας.

Μια μεγάλη έκπληξη επεφύλασσε η Microsoft για τους θιασώτες των RTS games γενικότερα και για τους φαν της σειράς Age of Empires ειδικότερα, καθώς κατά τη διάρκεια του PC Gaming show ανακοίνωσε το Age of Empires

Definitive Edition, στα πλαίσια του εορτασμού των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς.

Το Age of Empires Definitive Edition αποτελεί μια remastered έκδοση του πρώτου παιχνιδιού της σειράς. Ωστόσο,και εν αντιθέσει με το HD lifting που υπέστησαν πιο πρόσφατα τα Age of Empires 2 και Age of Mythology, το Age of Empires Definitive Edition θα περιλαμβάνει 4K αναλύσεις, νέα επίπεδα ζουμ από και προς το κέντρο της οθόνης, ανανεωμένα γραφικά και soundtrack, καθώς και πολλές βελτιώσεις στο gameplay. Αν και δεν ανακοινώθηκε επισήμως πλατφόρμα κυκλοφορίας, εικάζεται ότι θα είναι αποκλειστικός τίτλος του Windows 10 Store, λόγω του ότι θα υποστηρίζει multiplayer μέσω του Xbox Live και ότι το πρώτο trailer ανακοινώθηκε στο επίσημο κανάλι των Windows στο YouTube.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το announcement trailer στον player που ακολουθεί. Επιπλεόν, οι ενδιαφερόμενοι παίκτες μπορούν να εγγραφούν στην beta του παιχνιδιού, όταν γίνει διαθέσιμη μέσω του επίσημου site του παιχνιδιού. Τέλος, η Microsoft ανακοίνωσε πως το επετειακό παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο μέσα στο έτος και πως θα έχει ακόμα περισσότερες εκπλήξεις σχετικά με τη σειρά να παρουσιάσει αργότερα μέσα στη χρονιά και συγκεκριμένα στη Gamescom.

pc
Keywords
Τυχαία Θέματα