Το BattleTech έρχεται στο PC

Στρατηγική και τακτικές στο νεο turn-based τίτλο

Οι δημιουργοί του πολυαγαπημένου Shadowrun Returns, στα πλαία του Ε3 PC Gaming Show, παρουσίασαν τον νέο τους τίτλο, Battletech.

Πρόκειται για ένα turn-based Strategy με RPG στοιχεία στο οποίο καλούμαστε να αναλάβουμε την αρχηγία μιας ομάδας μισθοφόρων η οποία ταξιδεύει στα αστέρια, αναλαμβάνοντας συμβόλαια και αποστολές που απαιτούν σωστή στρατηγική και προετοιμασία. Πολύ ενδιαφέρον στοιχείο είναι η sandbox πινελιά του παιχνιδιού καθώς ακόμα και μετά το πέρας του Main Story, ο παίχτης

μπορεί να συνεχίσει το παιχνίδι καθώς θα υπάρχει ποικιλία αποστολών που μπορούν να ανατεθούν, κι αυτές θα προέρχονται απο γκάμα πηγών όπως αδίστακτους δικτάκτορες μέχρι και άρχοντες ευγενών οίκων.

Ο νέος τίτλος των Harebraind Schemes θα περιέχει story- line campaign καθώς και customization των battlemechs που θα διοικούμε. Όπως αναφέρει το στούντιο: " Το έτος είναι 3025 και ο γαλαξίας είναι αιχμάλωτος σε έναν κύκλο ατελείωτου πολέμου, μεταξύ των ευγενών οίκων οι οποίοι πολεμούν με γιγάντια μηχανικά οχήματα που αποκαλούνται BattleMecks. Ηγηθείτε την δική μισθοφορική ομάδα απο Mechs και MechWarriors, και αγωνιστείτε να επιβιώσεται καθώς θα εμπλακείτε σε έναν θηριώδη διαστρικό εμφύλιο. Αναβαθμίστε την βάση επιχειρήσεων σας, διαπραγματευτείτε μισθοφορικά συμβόλαια με φεουδάρχες άρχοντες, επιδιορθώστε και διατηρήστε τα BattleMecks και εκτελέστε oλέθριες πολεμικές τακτικές για να νικήσετε τους εχθρούς σας στο πεδίο μάχης."

Μπορείτε να δείτε το trailer του τίτλου στον player που ακολουθεί.

pcmac os x
Keywords
Τυχαία Θέματα