Ανακοινώθηκε το Hex Gambit

Κυκλοφορία σε υπολογιστές και Nintendo Switch.

H One Man LEft Studios, ένα ανεξάρτητο στούντιο ανάπτυξης τίτλων που έχουν κυκλοφορήσει ως επί το πλείστον σε mobile συσκευές, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός νέου τίτλου που αναμένεται να διατεθεί σε υπολογιστές (μέσω της πλατφόρμας Steam) και Nintendo

Switch.

Πρόκειται για το Hex Gambit, ένα γρήγορο παιχνίδι turn-based στρατηγικής, στο οποίο οι παίκτες αναμετρώνται μεταξύ τους ελέγχοντας μικρές ομάδες υποτακτικών (minions), τις οποίες και στέλνουν σε μάχη. Ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού, οι παίκτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν διαφορετικά minions, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες που θα ρίχνονται στη μάχη θα είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους. Η ομάδα ανάπτυξης θα λανσάρει εκστρατεία συγκέντρωσης πόρων μέσω Kickstarter εντός του μήνα που διανύουμε, ενώ διαφορετικές ανταμοιβές θα είναι διαθέσιμες ανάλογα με το ποσό που θα επενδύει ο κάθε ενδιαφερόμενος παίκτης. Επιπλέον, αν και ο τίτλος επρόκειτο να κυκλοφορήσει μόνο για υπολογιστές μέσω Steam, η ανάπτυξη για Nintendo Switch επιβεβαιώθηκε πριν από λίγες μέρες, καθώς οι δημιουργοί θεωρούν πως οι multiplayer αναμετρήσεις ταιριάζουν απόλυτα με το παρεΐστικο ύφος της κονσόλας της Nintendo.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Hex Gambit εδώ, ενώ μπορείτε να παρακολουθήσετε το πρώτο teaser στον player που ακολουθεί.

pcswitch
Keywords
Τυχαία Θέματα