Ανακοινώθηκε το Harry Potter: Quidditch Champions

Το γνωστό άθλημα του Wizarding World του Harry Potter αποκτά το δικό του βιντεοπαιχνίδι. Η WB Games, σε συνεργασία με την εταιρεία ανάπτυξης Unbroken Studios, ανακοίνωσαν την ανάπτυξη του Harry Potter:

Quidditch Champions.

Πρόκειται για ένα γρήγορο, multiplayer ανταγωνιστικό παιχνίδι που βασίζεται στο γνωστό παιχνίδι του κόσμου του Hogwarts και θα κυκλοφορήσει σε κονσόλες και PC. Σύμφωνα με τη WB Games ο τίτλος βρίσκεται υπό ανάπτυξη εδώ και αρκετά χρόνια. Η Unbroken Studios, με έδρα το Λος Άντζελες, κυκλοφόρησε στο παρελθόν το Mad Max-y battle royale παιχνίδι Fractured Lands και βοηθάει τη Rocksteady Studios στην ανάπτυξη του Suicide Squad: Kill the Justice League.

Calling all Beaters, Chasers, Keepers, and Seekers! Harry Potter: Quidditch Champions limited playtest signups are live now! Sign up at https://t.co/E9cQekLOzV. #QuidditchChampions pic.twitter.com/AQhKfg4NKD

Warner Bros. Games (@wbgames) April 17, 2023

Το Harry Potter: Quidditch Champions έρχεται να καλύψει ένα κενό που υπήρχε στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που βασίζεται στο franchise, το Hogwarts Legacy, το οποίο δεν διέθετε μια playable έκδοση του Quidditch. Σύμφωνα με το FAQ του παιχνιδιού, το παιχνίδι περιγράφεται ως “μια ολοκληρωμένη, αυτόνομη εμπειρία Quidditch που μεταφέρει τους παίκτες στο άθλημα του Quidditch και σε άλλες περιπέτειες με σκουπόξυλα, μαζί με φίλους σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον πολλαπλών παικτών“.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν για να δοκιμάσουν το παιχνίδι στην επίσημη ιστοσελίδα του τίτλου. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

The post Ανακοινώθηκε το Harry Potter: Quidditch Champions appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα