Ανακοινώθηκε το Harmony: The Fall of Reverie

Το γαλλικό studio ανάπτυξης Don’t Nod ανακοίνωσε το Harmony: The Fall of Reverie, ένα νέο narrative adventure που διαδραματίζεται στο εγγύς μέλλον. Ο τίτλος θα ακολουθήσει την Polly, ένα κορίτσι που επιστρέφει στο σπίτι της στη μεσογειακή πόλη της Alma, που έχει ως στόχο να εντοπίσει την εξαφανισμένη μητέρα της, ανακαλύπτωντας στην πορεία ότι κατέχει τη δύναμη της διόρασης. Αυτή η δύναμη τη συνδέει με το Reverie,

έναν άλλο κόσμο γεμάτο με ισχυρές θεότητες που απαρτίζονται από τις Glory, Bliss, Power, Chaos, Bond και Truth.

Διάφορες ενέργειές μας θα ανοίγουν διαφορετικά μονοπάτια αφήγησης, τα οποία θα μπορούμε να δούμε εκ των προτέρων προτού κάνουμε την επιλογή τους. Το Harmony: The Fall of Reverie θα περιλαμβάνει επίσης μουσική από τη Lena Raine, τη βραβευμένη συνθέτρια του Celeste.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύψαμε το Harmony: The Fall of Reverie στο Nintendo Direct”, αναφέρει ο CEO της Don’t Nod, Oskar Guilbert. “Είναι ένα μοναδικό παιχνίδι αφήγησης με απίστευτο art direction. Ελπίζουμε οι παίκτες να βρουν αυτή την εμπειρία εκπληκτική και αναζωογονητική και ότι θα δεθούν με το μοναδικό αφηγηματικό της περιεχόμενο. Ανυπομονούμε να δείξουμε περισσότερα σύντομα”.

Το Harmony: The Fall of Reverie θα γίνει διαθέσιμο για Xbox Series X/S, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC τον Ιούνιο.

The post Ανακοινώθηκε το Harmony: The Fall of Reverie appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα