Άκρως κερδοφόρο το Sonic Frontiers για τη Sega

Η SEGA επιβεβαίωσε ότι το Sonic Frontiers έχει πουλήσει 2,9 εκατομμύρια αντίτυπα σε παγκόσμιο επίπεδο από την κυκλοφορία του, τον Νοέμβριο του 2022. Οι συνεχιζόμενες πωλήσεις του Sonic Frontiers συνέβαλαν στην αύξηση των καθαρών πωλήσεων της SEGA κατά 14,9% μεταξύ Απριλίου και Δεκεμβρίου 2022, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση κερδών της εταιρείας. Οι πωλήσεις από χρονιά σε χρονιά έχουν φτάσει τα 271 δισεκατομμύρια γιεν

(περίπου 1,9 δισεκατομμύρια ευρώ), με την κυκλοφορία του Persona 5 Royal, σε όλες τις πλατφόρμες, από τον Οκτώβριο του 2022 να συμβάλλει επίσης στην ενίσχυση των πωλήσεων.

Μέχρι σήμερα, το Persona 5 Royal έχει πουλήσει περίπου 1,3 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από την άλλη πλευρά οι πωλήσεις των υπολοίπων τίτλων του καταλόγου της SEGA περιγράφονται ως «υποτονικές». Τέλος να σημειώσουμε ότι η επόμενη οικονομική έκθεση της SEGA θα λαμβάνει υπόψη τις πωλήσεις των Persona 3 Portable και Persona 4 Golden, καθώς και την κυκλοφορία πολλών σημαντικών IP, όπως το επερχόμενο Like a Dragon: Ishin!.

The post Άκρως κερδοφόρο το Sonic Frontiers για τη Sega appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα