Mini indie παρουσίαση από τη Sony

Το PlayStation Blog της Sony πραγματοποίησε μια μίνι παρουσίαση, αναδεικνύοντας μια σειρά από υποσχόμενα indie παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν στο μέλλον για τις κονσόλες της. Αυτή τη φορά, οι “προβολείς” στράφηκαν στα PixelJunk Scrappers Deluxe, Eternights, Animal Well και Pacific Drive.

Αναλυτικότερα η Sony,

προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις αλλά ταυτόχρονα μοιράστηκε και πληροφορίες για τους εξής τίτλους:

Το PixelJunk Scrappers Deluxe, μια έκδοση του αποκλειστικού για το Apple-Arcade beat-’em-up side-scrolling της Q-Games. Στο παιχνίδι έως και τέσσερις παίκτες βγαίνουν στους δρόμους της Junktown και χρησιμοποιούν τις ρομποτικές τους ικανότητες για να εξοντώσουν όποιον βρεθεί στο δρόμο τους. Θα περιέχει 25 στάδια σε πέντε διαφορετικές περιοχές, πάνω από 100 προσαρμόσιμα εξαρτήματα, online και τοπικό co-op, ανταγωνιστικά μίνι-παιχνίδια και πολλά άλλα όταν κυκλοφορήσει για PS4, PS5, Switch και PC, μέσα στο 2023.

Το Animal Well, το πρώτο παιχνίδι από την εκδοτική εταιρεία Bigmode του YouTuber videogamedunkey. Είναι ένα Metroidvania, από την Shared Memory. Στον τίτλο οι παίκτες εξερευνούν έναν σουρεαλιστικό λαβύρινθο γεμάτο ζώα και μυστικά. Η Shared Memory αναλύει τους στόχους της για το παιχνίδι στο PlayStation Blog, εξηγώντας πώς δημιουργούν μια βασική εμπειρία που είναι προσβάσιμη για όλους, αλλά με βαθύτερα στρώματα μυστηρίου για όσους θέλουν να ερευνούν και να εξερευνούν. Δεν υπάρχει ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας για το Animal Well, αλλά αναμένεται να έρθει σύντομα για PS5 και PC

Η ομάδα ανάπτυξης του Eternights, Studio Sai, ανέπτυξε έναν τίτλο που περιέχει ένα ασυνήθιστο μείγμα μετα-αποκαλυπτικής δράσης και γνωριμιών, υποσχόμενη να συνδυάζει “έντονες” μάχες σε πραγματικό χρόνο με “συναρπαστικά” ρομάντζα. Το Eternights παρουσιάστηκε αρχικά το 2022 και η τελευταία ενημέρωση του PlayStation Blog από το Studio Sai δεν προσθέτει πολλά περισσότερα στην αποκάλυψή του, παρά μόνο περιγράφει λεπτομερώς κάποιες από τις βελτιώσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης από τότε – συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων στο UI, το σχεδιασμό των επιπέδων, τους χαρακτήρες, την ιστορία και τα μίνι παιχνίδια. Το Eternights έρχεται σε PS5, PS4 και PC το καλοκαίρι 2023.

Τελευταίο στη λίστα της μίνι παρουσίασης της Sony, ήταν το Pacific Drive, ένα “παιχνίδι επιβίωσης που βασίζεται στην οδήγηση πρώτου προσώπου” από την Ironwood Studios. Το παιχνίδι διαδραματίζεται σε μια σουρεαλιστική αναπαράσταση της βορειοδυτικής περιοχής του Ειρηνικού, την οποία οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν σταδιακά αποκαθιστώντας και αναβαθμίζοντας το αξιόπιστο αυτοκίνητό τους. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 5 και το PC μέσα στο 2023.

The post Mini indie παρουσίαση από τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα