Ανακοινώθηκε το Full Metal Panic! Fight: Who Dares Wins

Τίτλος στρατηγικής για το PS4.

Χαρμόσυνα νέα επιφύλασσαν οι τελευταίες ημέρες για τους θιασώτες της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς "Full Metal Panic!". Όπως έγινε γνωστό, εντός 2018 θα προβληθεί μια καινούργια anime σειρά, ενώ ανακοινώθηκε από την Bandai Namco το "Full Metal Panic! Fight: Who

Dares Wins", ένα παιχνίδι στρατηγικής (strategy RPG) που είναι υπό ανάπτυξη από το B. B. Studio. Να σημειώσουμε, ότι η συγκεκριμένη, ιαπωνική ομάδα ανάπτυξης έχει δημιουργήσει, στο παρελθόν, τίτλους για τη mecha σειρά στρατηγικής Super Robot Wars.

Eπιπλέον, η Bandai Namco γνωστοποίησε και ορισμένες πληροφορίες για τον τίτλο. Σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το Full Metal Panic! Fight: Who Dares Wins είναι το πρώτο αυτόνομο παιχνίδι για το Full Metal Panic! franchise που αναπτύσσεται για οικιακές κονσόλες. Περαιτέρω, πρόκειται να αποτυπώσει το sci-fi στοιχείο, μέσα από τη μάχη των τριών δυνάμεων/ πρωταγωνιστών ("Mithril", "Amalgam" και "Arm Slave"), η οποία διαμάχη θα αποδοθεί μέσα από τις μάχες στρατηγικής.

Το Full Metal Panic! Fight: Who Dares Wins αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 στην ιαπωνική αγορά (τουλάχιστον στην αρχή) το 2018. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης για τον εν λόγω τίτλο, ενώ διαθέσιμη έγινε και η επίσημη ιστοσελίδα για το παιχνίδι.

ps4 Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα