Ημερομηνία κυκλοφορίας του Batman: The Telltale Series για Switch

Διαθέσιμο από τον ερχόμενο μήνα.

Οι φίλοι του Batman series της Telltale Games που θα ήθελαν να παίξουν το παιχνίδι έξω από το σαλόνι τους, δεν θα χρειαστεί μάλλον να περιμένουν για πολύ, καθώς η Telltale Games ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού για Switch.

Η

έκδοση αυτή για το Switch, η οποία είχε ανακοινωθεί τον Αύγουστο, πλέον είναι αρκετά κοντά μας, καθώς θα γίνει διαθέσιμη για την ευρωπαική αγορά στις 17 Νοεμβρίου, λίγες μόνο ημέρες μετά από την αντίστοιχη κυκλοφορία για την αγορά των ΗΠΑ. Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο ψηφιακά όσο και σε retail μορφή και θα περιλαμβάνει και τα πέντε επεισόδια της πρώτης σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στους κατόχους Nintendo Switch, που δεν ασχολήθηκαν με το παιχνίδι σε άλλες πλατφόρμες, να ζήσουν από κοντά την περιπέτεια του Batman και να ορίσουν με τις επιλογές τους τη μοίρα του Σκοτεινού Ιππότη.

Θυμίζουμε πως το παιχνίδι κυκλοφορεί ήδη για PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, ηλεκτρονικούς υπολογιστές και συσκευές με λειτουργικό iOS και Android.

switch
Keywords
Τυχαία Θέματα