Ανακοινώθηκε το Forspoken από την Luminous Productions

Στα πλαίσια της παρουσίασης της Square Enix, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, έγινε γνωστό ότι για το Project Athia, ένα νέο action RPG από την Luminous Productions (το studio ανάπτυξης της Square Enix που παρέδωσε το Final Fantasy XV), θα έχουμε

αλλαγή στην ονομασία του σε Forspoken. Εκτός της αλλαγής στην ονομασία του τίτλου, που πρόκειται να γίνει διαθέσιμος κάποια στιγμή μέσα στο 2022 για PC και PlayStation 5, δόθηκαν στην δημοσιότητα μερικές ακόμη λεπτομέρειες μέσω του Takeshi Aramaki, Director και Head of Studio.

Το Forspoken είναι ένα action RPG όπου θα αναλάβετε τον ρόλο της Frey Holland, μιας συνηθισμένης νέας γυναίκας που πρέπει να εκμεταλλευτεί τις μαγικές της ικανότητες για να επιβιώσει σε μια φανταστική και επικίνδυνη χώρα που ονομάζεται Athia. Ως Frey, θα ξεκινήσετε μια συναρπαστική περιπέτεια και θα αντιμετωπίσετε ύπουλες δοκιμασίες για να ξεδιπλώσετε το μυστήριο πίσω από την άγνωστη γη της Athia και να ξυπνήσετε κάτι πολύ περισσότερο από μέσα σας.Όπως θα δείτε στο νέο game clip, η Frey μπορεί να διασχίσει τον κόσμο με απίστευτη ταχύτητα και ομαλότητα. Δεν μπορώ να περιμένω από τους παίκτες να βιώσουν από πρώτο χέρι το πόσο ικανοποιητικό είναι να μετακινούνται μέσα στην Athia, να ξεπερνούν γκρεμούς και να πηδούν πάνω από χαράδρες στο μέλλον.Η Frey αναλαμβάνει τον κεντρικό ρόλο στο Forspoken και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ηθοποιός Ella Balinska παίζει τον χαρακτήρα. Ψάχναμε για κάποιον που θα μπορούσε να απεικονίσει πειστικά τον δυναμικό χαρακτήρα της Frey και ξέραμε αμέσως ότι η Ella ήταν το τέλειο άτομο για να αναλάβει τον ρόλο. Από την αρχή, η Ella κατανοούσε το σκηνικό και το concept του παιχνιδιού και κατάφερε να το διοχετεύσει στην ερμηνεία της για να ζωντανέψει τον χαρακτήρα της Frey. Όχι μόνο είναι ταλαντούχα η Ela αλλά ταιριάζει με τον ρόλο της Frey, αλλά είναι επίσης πολύ παθιασμένη με το Forspoken ως το πρώτο της video game project.

Κατά την διάρκεια του σύντομου video, μετά από μια εισαγωγή της Balinska, μπορούμε να δούμε μερικές νέες gameplay σκηνές.

The post Ανακοινώθηκε το Forspoken από την Luminous Productions appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα