Σύντομα η διάθεση του Super Bomberman R Online σε κονσόλες και PC

Ο πρώην αποκλειστικός τίτλος του Google Stadia, Super Bomberman R Online, σύντομα θα κάνει την εμφάνισή του σε κονσόλες και PC ως free-to-play τίτλος, όπως ανακοίνωσε η Konami.

Η 64-player battle royale έκδοση του Super Bomberman R θα κάνει το ντεμπούτο της στις υπόλοιπες πλατφόρμες στο εγγύς μέλλον, επιστρέφοντας

στο κλασικό party game-style gameplay. Σε κάθε αγώνα, οι παίκτες θα πρέπει να μπορέσουν να επιζήσουν στα διάφορα πεδία των μαχών, να βρουν κρυμμένα power-ups και φυσικά να ανατινάξουν τους εχθρούς τους.

Ο τίτλος θα περιλαμβάνει το μοναδικό Battle 64 mode, το οποίο βάζει 64 παίκτες σε 16 ξεχωριστές online μάχες, με όλους να ανταγωνίζονται μεταξύ τους ταυτόχρονα. Καθώς οι παίκτες αποκλείονται, ο αριθμός των μαχών θα συρρικνώνεται, έως ότου οι τελευταίοι παίκτες υποχρεωθούν να βρεθούν μαζί σε ένα τελικό πεδίο μάχης.

Οι παίκτες μπορούν να δοκιμάσουν το Battle 64 mode δωρεάν ή εάν θέλουν μπορούν να αγοράσουν το Premium Pack, που θα τους επιτρέπει να δημιουργούν ιδιωτικά δωμάτια με προσαρμοσμένα rule sets και να παίζουν με τους φίλους τους.

Μπορείτε να το δείτε τον τίτλο σε δράση, μέσα από το launch trailer του για το Google Stadia.

Μέχρι στιγμής δεν έχουμε ακόμη κάποια ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά το Super Bomberman R Online θα έρθει “σύντομα” σε Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch και PC.

The post Σύντομα η διάθεση του Super Bomberman R Online σε κονσόλες και PC appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα