Ανακοινώθηκε διαγωνισμός φωτογραφίας για το Cyberpunk 2077

Με πλούσια έπαθλα από Nvidia, Adobe και CD Projekt.

Μέσα από ένα Δελτίο Τύπου που λάβαμε, έγινε γνωστό ότι έχει ξεκινήσει ένας διαγωνισμός φωτογραφίας από την CD PROJEKT RED με θεματολογία τον κόσμο του Cyberpunk 2077. Συγκεκριμένα, το θέμα του διαγωνισμού είναι να καταγράφει το σκοτεινό μέλλον του Cyberpunk 2077 στον πραγματικό κόσμο χρησιμοποιώντας την τέχνη της φωτογραφίας.

Όποιος

επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να το κάνει, υποβάλλοντας μια αίτηση-εγγραφή μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του διαγωνισμού. Η προθεσμία υποβολής προτάσεων είναι η 16η Δεκεμβρίου 2019, με τους νικητές να ανακοινώνονται μέσα στον Ιανουάριο του 2020.

Οι τρεις νικητές, που θα καθοριστούν μέσα από μια ομάδα ειδικών, καθώς και οι δέκα καταχωρήσεις με την υψηλότερη βαθμολογία από την κοινότητα, θα λάβουν βραβεία από τις CD PROJEKT RED, NVIDIA και Adobe, ανάμεσα στα οποία περιλαμβάνονται χρηματικά έπαθλα, Cyberpunk 2077 Collector's editions, κάρτες γραφικών NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti / S και άδειες για το Adobe Creative Cloud και αποκλειστικό Cyberpunk 2077 swag.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Cyberpunk 2077, μπορείτε να επισκεφθείτε το cyberpunk.net.

Keywords
Τυχαία Θέματα