Ανακοινώθηκε remaster του Star Ocean: The Last Hope

Για PC και PS4.

Χαρμόσυνα νέα επιφύλασσε η Square Enix για τους θιασώτες της σειράς Star Ocean. Μετά την πρόσφατη έλευση του Star Ocean: Till the End of Time στο PlayStation 4,

η Square Enix ανακοίνωσε τη remaster κυκλοφορία του Star Ocean: The Last Hope 4K & Full HD Remaster. Όπως υποδηλώνει ο τίτλος, το τέταρτο μέλος της δημοφιλούς σειράς θα δεχτεί αρκετές οπτικές βελτιώσεις. Συγκεκριμένα, στο PS4 Pro θα υποστηρίζει 4K ανάλυση, ενώ στο κανονικό PS4 θα υποστηρίζει Full HD. Επιπλέον, θα υπάρχουν και επιπλέον ρυθμίσεις για καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα (όπως σκιές κ.α), ενώ δεν θα απουσιάζουν τα τρόπαια και η share λειτουργία.

Εκτός αυτού, σημαντικό γεγονός αποτελεί πως το Star Ocean: The Last Hope 4K & Full HD Remaster θα είναι ο πρώτος τίτλος της σειράς που θα κυκλοφορήσει στην PC πλατφόρμα, συνοδευόμενος από αρκετές ρυθμίσεις που θα βοηθήσουν στο βέλτιστο οπτικό-λειτουργικό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα, θα υπάρχει επιλογή ανάλυσης, ρυθμίσεις επιπρόσθετων οπτικών βελτιώσεων, υποστήριξη για τρόπαια μέσω της υπηρεσίας του Steam, λειτουργία για χρήση πληκτρολογίου, ποντικιού και χειριστηρίου, όπως και η δυνατότητα λήψη εικόνας χωρίς το UI.

Το Star Ocean: The Last Hope 4K & Full HD Remaster πρόκειται να κυκλοφορήσει μόνο ψηφιακά για PC και PlayStaton 4 στις 28 Νοεμβρίου στην Ιαπωνία. Όσο αναμένουμε την επίσημη κυκλοφορία του τίτλου στη δύση, μπορείτε να παρακολουθήσετε το trailer ανακοίνωσης του παιχνιδιού.

ps4pc
Keywords
Τυχαία Θέματα