Μάθε ξένες γλώσσες Δωρεάν

Μάθε Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αμερικάνικα Αγγλικά, Νορβηγικά, Δανικά, Σουηδικά, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ολλανδικά, Ταϋλανδικά, Ελληνικά, Ρουμάνικα, Βιετναμέζικα, Ινδονησιακά, Ινδικά, Εβραϊκά, Πολωνικά, Βουλγάρικα, Ουκρανικά, Τσέχικα, Κροάτικα, Φιλανδικά, Περσικά (Φαρσί), Ούγγρικα, Αφρικάνικα και Τούρκικα ΔΩΡΕΑΝ.

Μάθε (ξένες) γλώσσες με δωρεάν καθημερινά μαθήματα. Επέτρεψε στο Mondly να σου διδάξει Ξένες Γλώσσες γρήγορα και αποτελεσματικά. Μέσα

σε λίγα λεπτά μόνο θα αρχίσεις να απομνημονεύεις βασικές λέξεις, να συντάσσεις προτάσεις, να μάθεις εκφράσεις και να συμμετέχεις σε συνομιλίες. Διασκεδαστικά μαθήματα ξένων γλωσσών βελτιώνουν το λεξιλόγιο σου, τη γραμματική και την προφορά σου όπως καμία άλλη μέθοδος εκμάθησης γλωσσών. Είσαι μαθητευόμενος αρχάριος ή προχωρημένος, ταξιδιώτης ή επαγγελματίας που ταξιδεύεις με σφιχτό πρόγραμμα; Η εφαρμογή λειτουργεί θαυμάσια και προσαρμόζεται δυναμικά στις ανάγκες σου.
Εξερεύνησε γλωσσικές ασκήσεις για ανάγνωση, ακουστικά, γραπτά και προφορικά οι οποίες ενισχύονται με λεξικό, με τμήμα για τις κλίσεις των ρημάτων και πρωτοποριακή τεχνολογία φωνητικής αναγνώρισης – θα νιώσεις σαν να έχεις τον δικό σου δάσκαλο ξένων γλωσσών στη τσέπη σου.
Πάρε το… χάπι εκμάθησης γλωσσών σήμερα και απόλαυσε τα προνόμια εκμάθησης μιας νέας γλώσσας για όλη σου τη ζωή.

Το μυστικό μονοπάτι για την εκμάθηση γλωσσών
Θυμάσαι τα μαθήματα Ξένων Γλωσσών στο σχολείο; Ξεκινούσες με εκατοντάδες βασικές λέξεις και εκφράσεις, συνέχιζες με άπειρα μαθήματα γραμματικής και μετά από ένα εξαμήνο εκμάθησης μιας γλώσσας μετά βίας μπορούσες να μεταφράσεις μια πρόταση ή να πεις “Γεια!” σε έναν ξένο. Αυτός είναι ο παραδοσιακός τρόπος εκμάθησης μιας γλώσσας.
Το Mondly έχει μια διαφορετική προσέγγιση, που είναι αντίθετη στο τυπικό μάθημα ξένων γλωσσών.

Το μέλλον των μαθημάτων ξένων γλωσσών
Με την εφαρμογή ξεκινάς με μια βασική συνομιλία μεταξύ δύο ατόμων. Γρήγορα αρχίζεις να απομνημονεύεις βασικές λέξεις, να τις χρησιμοποιείς για να χτίσεις προτάσεις και φράσεις, και στο τέλος ενός 45λεπτου μαθήματος είσαι ικανός να συνθέσεις ξανά την συνομιλία με την δική σου φωνή.

Εδώ είναι τα βασικά αρακτηριστικά που κάνουν το Mondly ένα θαυμάσιο δάσκαλο για σένα:

Πεντακάθαρα ηχητικά και επαγγελματίες ηθοποιοί ηχογράφησης φωνής. Μάθε τη σωστή προφορά από συνομιλίες μεταξύ ατόμων των οποίων η γλώσσα που μαθαίνεις είναι μητρική

Πρωτοποριακή Φωνητική Αναγνώριση. Το Mondly γνωρίζει ακριβώς πώς να ακούσει τις λέξεις και φράσεις σου. Παίρνεις θετική απάντηση μόνο αν μιλήσεις καθαρά και σωστά. Αυτό θα βελτιώσει την προφορά σου.

Χρήσιμες φράσεις για αληθινές καταστάσεις. Το να απομνημονεύεις εκατοντάδες λέξεις δεν είναι ο σωστός τρόπος για να μάθεις ξένες γλώσσες. Το Mondly σου διδάσκει λεξιλόγιο με το να σου προσφέρει/δίνει βασικές λέξεις και φράσεις. Η εφαρμογή σπάει την διαδικασία εκμάθησης σε σύντομα μαθήματα και τα τοποθετεί σε θεματικές ενότητες.

Μάθε από συνομιλίες. Η συνομιλία είναι ο κύριος λόγος για να πάρεις αυτή τη δωρεάν σειρά μαθημάτων. Θα σε βοηθήσει να χτίσεις ένα βασικό λεξιλόγιο με ουσιαστικά και ρήματα συχνής χρήσης.

Κλισεις ρημάτων. Μαθε περισσότερα μέσα από αυτή τη σειρά μαθημάτων. Πάτησε στα ρήματα και θα δεις τη πλήρη κλίση των ρημάτων, συμπεριλαμβανόμενης και της μετάφρασης. Είναι γρηγορότερο και καλύτερο από λεξικό

Όλα τα παραπάνω κάνουν το Mondly να είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά, Ιταλικά, Ρωσικά, Αμερικάνικα Αγγλικά, Νορβηγικά, Δανικά, Σουηδικά, Κορεατικά, Ιαπωνικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ολλανδικά, Ελληνικά, Ταϋλανδικά, Ρουμάνικα, Βιετναμέζικα, Ινδονησιακά, Ινδικά, Εβραϊκά, Πολωνικά, Βουλγάρικα, Ουκρανικά, Τσέχικα, Κροάτικα, Φιλανδικά, Περσικά, Ούγγρικα, Αφρικάνικα και Τούρκικα ΔΩΡΕΑΝ

Στο τέλος αυτών των μαθημάτων ξένων γλωσσών, οι 5000 πιο χρήσιμες λέξεις και φράσεις θα είναι κτήμα σου και θα έχεις μπει στη πορεία για να μάθεις γρήγορα μια καινούρια γλώσσα.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε https://play.google.com/store/apps/details?id=com.atistudios.mondly.languages

Keywords
Τυχαία Θέματα