Το .hack//G.U. Last Recode έρχεται στη Δύση

Όλη η τριλογία σε ένα παιχνίδι.

Με τη συμπλήρωση της 15ης επετείου της σειράς .hack και της 10ης επετείου για τη σειρά .hack//G.U. η Bandai Namco αξιοποίησε αυτό το γεγονός με την ανακοίνωση πως η τριλογία του .hack//G.U. θα κυκλοφορήσει σε ένα παιχνίδι με την ονομασία, .hack//G.U. Last Recode Remaster Collection, η οποία θα βρει το δρόμο της προς τη Δύση, για PlayStation 4

και PC.

Συγκεκριμένα, η συλλογή θα περιέχει τους τίτλους Vol. 1//Rebirth , Vol. 2//Reminisce και Vol. 3//Redemption, οι οποίοι είχαν κυκλοφορήσει για PlayStation 2 μόνο σε Ιαπωνία και Αμερική . Η συγκεκριμένη τριλογία, αν και συνδέεται με την τετραλογία του .hack, έχει αυτόνομη ιστορία, πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να έχει παίξει κάποιος τους παλαιότερους τίτλους.

Όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις remastered παιχνιδιών, ο τίτλος της Bandai Namco θα προσφέρει υψηλότερη ανάλυση, ενώ θα "τρέχει" στα 60 fps. Εκτός αυτού θα υπάρχουν και βελτιώσεις στο σύστημα μάχης αλλά και σε άλλα τμήματα του παιχνιδιού. Επιπροσθέτως, θα υπάρχει και μια νέα προσθήκη, αυτή του Cheat Mode, η οποία θα παρέχει σε όλους τους χαρακτήρες ενδυνάμωση στατιστικών, ώστε να κάνει το ταξίδι των παικτών πιο εύκολο, για να παρακολουθήσουν την ιστορία χωρίς δυσκολίες.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά .hack εστιάζει σε μυστήρια γεγονότα που λαμβάνουν χώρα εντός ενός δημοφιλούς MMO, που ονομάζεται The World. Tο .hack//G.U. ξεκινάει μετά τα γεγονότα του .hack, όπου αναλαμβάνουμε το ρόλο του Haseo, ο οποίος καταδιώκει έναν player killer για εκδίκηση επειδή σκότωσε το in-game avatar της φίλης του, Shino, με αποτέλεσμα να πέσει σε κώμα στον πραγματικό κόσμο.

Τέλος, το .hack//G.U. Last Recode Remaster Collection πρόκειται να κυκλοφορήσει στη δυτική αγορά προς τα τέλη του 2017, σε υλική και ψηφιακή μορφή για το PlayStation 4, ενώ για PC θα κυκλοφορήσει μόνο μέσω Steam. Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο ανακοίνωσης του τίτλου.

pcps4 Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα