Story Trailer για το Phobos Subhuman

Η Underdog Virtual έδωσε στη δημοσιότητα ένα story trailer για το Phobos Subhuman, ένας τίτλος που μας έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν λόγω της μοναδικότητας και του έντονου ελληνικού στοιχείου που περιέχει. Συγκεκριμένα, ο action-adventure indie τίτλος λαμβάνει χώρα στην Αθήνα το έτος 2047, συνδυάζοντας τα σύγχρονα κοινωνικοπολιτικά θέματα με ένα μείγμα ιστορικών γεγονότων και μυθοπλαστικά στοιχεία, παρουσιάζοντας την ιστορία της Δανάης (η πρωταγωνίστρια του τίτλου).

Το Phobos Subhuman θα περιλαμβάνει

ρεαλιστικά 3D αστικά περιβάλλοντα, υψηλής ποιότητας χαρακτήρες, διαφορετικά είδη μηχανισμών μάχης και φυσικά μοναδική πλοκή, η οποία βασίζεται σε αστρονομικές και ιστορικές αναφορές.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια σύντομη περιγραφή της ιστορίας του Phobos Subhuman, σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης.

Στο κοντινό μέλλον, ο πλανήτης μαστίζεται από την άνοδο της στάθμης της θάλασσας και τη ραδιενέργεια. Πολλοί άνθρωποι υφίστανται τις συνέπειες από την καταστροφή της Γης, ενώ οι λίγοι ευημερούντες προστατεύονται μέσα σε πόλεις με τείχη. Στο παιχνίδι παίζουμε ως Δανάη η οποία αποτελεί την βασική πρωταγωνίστρια και είναι μια εκπαιδευμένη πράκτορας και κόρη ενός αγνοούμενου αστροναύτη και αστρονόμου. Μετά από μια σειρά μυστηριώδων γεγονότων, η ισορροπία του συστήματος απειλείται και η Δανάη αναζητεί να μάθει τι συνέβη στον πατέρα της, τον οποίο υπέθεσε ότι ήταν νεκρός. Η αποστολή της, την οδηγεί σε ανθρώπους και μέρη που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί και ανακαλύπτει την αλήθεια πίσω από την παγκόσμια τάξη πραγμάτων καθώς και το παρελθόν της.

Μετά την κυκλοφορία της Demo έκδοσης, η Underdog Virtual εργάζεται συνεχώς πάνω στην τελική έκδοση του Phobos Subhuman. Παρουσιάζονται συνεχώς νέες περιοχές τις οποίες δεν ειχαμε δει στο Demo Version. Τα νέα screenshots παρουσιάζουν ένα αστικό περιβάλλον που απεικονίζει την σύγχρονη πόλη της Αθήνας. Σε αντίθεση, με τα Slums (demo version) η άλλη μεριά της Αθήνας φαίνεται εξαιρετικά ανεπτυγμένη και μοντέρνα. Σύμφωνα με την πλοκή του παιχνιδιού, πρόκειται για τη βασική πόλη η οποία παρουσιάζει το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας όπου η Δανάη μαθαίνει περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή της.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η Underdog Virtual έκανε γνωστό ότι σύντομα θα ξεκινήσει μια καμπάνια στο Kickstarter campaign που ετοιμάζει το τελευταίο διάστημα. Το μόνο πράγμα που γνωρίζουμε για την crowd-funding καμπάνια τους είναι η pre-launch σελίδα που μπορείτε να βρείτε εδώ. Σύντομα αναμένονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα pledges και τους στόχους της καμπάνιας.

Η κυκλοφορία του Phobos Subhuman, αναμένεται να γίνει τους επόμενους μήνες, πιθανά πριν το 2023.

The post Story Trailer για το Phobos Subhuman appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα