Τα σημαντικότερα νέα από το PC Gaming Show της φετινής E3

Το τέλος της δεύτερης ημέρας της E3 σηματοδοτήθηκε από το PC Gaming Show, μια παρουσίαση που, παρά το σχετικά μικρότερης σημασίας περιεχόμενό της, τα τελευταία χρόνια διατηρεί σταθερή συμμετοχή στην έκθεση και εδραιώνει την θέση της στο κοινό της E3.

Το event, πίσω από την οργάνωση του οποίου βρίσκεται το περιοδικό PC Gamer, ήρθε να πάρει τη σκυτάλη από τις παρουσιάσεις των Xbox/ Bethesda και Square Enix και να δείξει ορισμένα

αρκετά ενδιαφέροντα δείγματα γραφής από αρκετούς τίτλους κατά τη διάρκεια της 90-λεπτης διάρκειάς του. Παρακάτω, παρατίθενται ορισμένα από τα σημαντικότερα/πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια που παρέλασαν μπροστά από τις οθόνες μας:

RAWMEN

Ένα αρκετά ενδιαφέρον πείραμα από το indie studio Animal , πρόκειται για ένα 3rd person arena shooter, με twist ότι την θέση των όπλων έχουν πάρει διαφόρων ειδών τροφές. Ο τίτλος, που φαίνεται να δανείζεται αρκετά στοιχεία από το gameplay και την αισθητική του από το Splatoon, αναμένεται σε PCs καθώς και σε κονσόλες (PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S) με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να μην είναι ακόμα διαθέσιμη.

THEY ALWAYS RUN

Ένα, ιδιαίτερης αισθητικής, indie game , 2D action shooter χαρακτήρα και platform στοιχεία. Με space western θεματολογία και έντονη την απεικόνιση βίας/splatter, το They Always Run έρχεται από την Ρωσική Alawar, με άγνωστα ακόμα τα «πότε» και «που» θα κυκλοφορήσει.

FAR: CHANGING TIDES

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε όσους αγάπησαν τον αρχικό τίτλο Far: Lone Sails, αντικρίζοντας το trailer ανακοίνωσης για το Far: Changing Tides, τη συνέχεια του ιδιαίτερου minimal, post-apocalyptic indie τίτλου της Lokomotive Games. Στη συνέχεια της περιήγησης στον κόσμο του πρώτου τίτλου, το setting δείχνει ακόμα πιο όμορφο, ενώ όπως φαίνεται το gameplay αυτή τη φορά επικεντρώνεται στην χρήση ενός πλοιάριού για την μετακίνησή μας και στην εύρεση εξαρτημάτων και ανταλλακτικών για την συνέχεια του ταξιδιού μας.

NEXT SPACE REBELS

Ίσως το πλέον παράξενο trailer που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης αφορούσε το Next Space Rebels, ένα space rocket-building sim με έμφαση στο σενάριο, το οποίο εκτυλίσσεται σε παρεμβαλλόμενες FMV cutscenes . Ο τίτλος της Humble Games, που παρουσιάζει εμφανής συγγένειες στο gameplay του με το Kerbal Space Program , αναμένεται το προσεχές φθινόπωρο για Nintendo Switch, κονσόλες Xbox και PCs.

SOULSTICE

Μια ενδιαφέρουσα μίξη φαίνεται να έχει δημιουργηθεί στον συγκεκριμένο τίτλο, προερχόμενο από την Ιταλική ομάδα Reply Game Studios, από Soulsborne και Devil May Cry στοιχεία. Επιρροές, όμως, φαίνεται να αντλούνται και από το Astral Chain της Platinum Games, καθώς ο παίκτης χειρίζεται 2 χαρακτήρες παράλληλα και συγκεκριμένα την υπερφυσικής δύναμης Briar και του φαντάσματος αδερφής της, Lute. To Soulstice έρχεται μέσα στο 2022 σε Steam, PS5 και Xbox Series X/S.

LEMNIS GATE

Η ύπαρξη του εν λόγω παιχνιδιού ήταν ήδη γνωστή από την περσινή έκθεση, ωστόσο το φετινό trailer κατά τη διάρκεια της παρουσίασης ήρθε να δώσει την οριστική ημερομηνία κυκλοφορίας του, στις 3 Αυγούστου του 2021 σε υπολογιστές καθώς και σε κονσόλες (PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One). Πρόκειται για ένα turn-based time-looping first-person shooter που δίνει στον παίκτη ξεχωριστά τον έλεγχο κάθε μέλους της ομάδας του σε γύρους των 25 δευτερολέπτων. Η ανοιχτή beta έκδοση του θα γίνει διαθέσιμη μέσα στον Ιούλιο.

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε αναλυτικά τα όσα παρουσιάστηκαν και ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ολόκληρη στο παρακάτω video:

The post Τα σημαντικότερα νέα από το PC Gaming Show της φετινής E3 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα