Αναφορές για νέα συνδρομητική υπηρεσία από τη Sony

Πληθαίνουν οι αναφορές για μια συνδρομητική υπηρεσία από τη Sony, στην προσπάθειά της να επεκταθεί στην αγορά του συνδρομητικού gaming. Πρόκειται για μια υπηρεσία που αναμένεται να λανσαριστεί την άνοιξη και θα ενοποιήσει τα PlayStation Now και PlayStation Plus.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, η υπηρεσία θα επιτρέπει στους κατόχους PlayStation

να έχουν πρόσβαση σε έναν κατάλογο κλασικών και σύγχρονων τίτλων, καταβάλλοντας ένα αντίτιμο. Παράλληλα, η υπηρεσία που φέρει το κωδικό όνομα Spartacus θα γίνει διαθέσιμη σε PlayStation 4, αλλά και σε PlayStation 5. Ιδιαίτερη σημασία, ωστόσο, έχει το κομμάτι που αφορά στις τρέχουσες συνδρομητικές υπηρεσίες της Sony, τα PlayStation Plus και PlayStation Now. Το Bloomberg υποστηρίζει πως η νέα υπηρεσία θα διατηρήσει χαρακτηριστικά του PlayStation Plus, αλλά σταδιακά θα αφομοιώσει το PlayStation Now.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες αναφορές, η Spartacus θα αποτελεί μια υπηρεσία τριών ταχυτήτων. Πιο συγκεκριμένα:
α) Ένας πυλώνας της υπηρεσίας θα επικεντρώνεται στο PlayStation Plus και τα πλεονεκτήματά του.
β) Το δεύτερο σκέλος της υπηρεσίας θα προσφέρει έναν μεγάλο κατάλογο τίτλων για PlayStation 4 και PlayStation 5.
γ) Το τελευταίο σκέλος θα προσφέρει πρόσβαση σε demos, game streaming, αλλά και κλασσικούς PS1, PS2, PS3 και PSP τίτλους.

Για την ώρα, η Sony έχει αρνηθεί να σχολιάσει την εγκυρότητα της είδησης. Ωστόσο, αποτελεί μια θετική εξέλιξη η οποία ίσως λύσει και το πρόβλημα του backwards compatibility. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις με ενδιαφέρον και ελπίζουμε να γνωρίζουμε περισσότερα στο προσεχές διάστημα.

The post Αναφορές για νέα συνδρομητική υπηρεσία από τη Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα