Πλησιάζει η ώρα διάθεσης του Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Fatesworn

Σχεδόν δέκα χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του, το Kingdoms of Amalur είναι έτοιμο να αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο expansion, με τη μορφή του Fatesworn DLC για την remaster έκδοση του, το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning.

Το Fatesworn είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά μαζί με το remaster το 2020, και  συνεχίζει το ταξίδι του Fateless One. Λαμβάνοντας χώρα σε ένα πιο ειρηνικό Amalur, μετά το πέρας του Crystal

War, μια νέα απειλή έχει αρχίσει να εξαπλώνεται από τα παγωμένα εδάφη του Mithros στη Δύση. Οι παίκτες θα χρειαστεί να σταματήσουν τον Telogrus, τον Θεό του Χάους, από το να φέρει την καταστροφή σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με το νέο expansion θα ζήσουμε μια ολοκαίνουργια ιστορία, με ένα νέο περιβάλλον για εξερεύνηση, νέες αποστολές και quests για να αναλάβουμε και, τέλος, νέα Chaos Realm dungeons διάσπαρτα γύρω από τον Amalur. Επιπλέον, θα υπάρχουν νέα όπλα, νέες πανοπλίες, νέοι εχθροί, ακόμη και μερικοί νέοι gameplay μηχανισμοί. Το level cap θα ανέβει σε level 50 και ένα νέο soundtrack έχει συντεθεί από τον Grant Kirkhope, ο οποίος είχε εργαστεί και στο αρχικό παιχνίδι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα teaser trailer για το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Fatesworn.

Το Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Fatesworn θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου στην τιμή των €19,99. Το Kingdoms of Amalur: Re-reckoning κυκλοφορεί για PlayStation 4, PC και Xbox One.

The post Πλησιάζει η ώρα διάθεσης του Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning – Fatesworn appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα