Αλλαγμένο θα είναι το επόμενο Earthlock

Με real-time combat μηχανισμούς, για την τρέχουσα και την επόμενη γενιά.

Η Snowcastle Games έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer του Earthlock 2 που ετοιμάζει, καθώς και κάποιες λεπτομέρειες για τον τρόπο με τον οποίο το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με το αρχικό Earthlock.

Η αλήθεια είναι ότι το trailer δεν δείχνει πολλά, αλλά το Earthlock 2 μοιάζει να έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό art style

και θα περιλαμβάνει περισσότερη δράση από το αρχικό παιχνίδι. Να θυμίσουμε ότι το Earthlock είναι ένα κλασικό turn-based RPG που βασίζεται σε JRPG από τα τέλη της δεκαετίας του '90, ενώ το Earthlock 2 θα είναι ένα action-RPG ανοιχτού κόσμου, προσφέροντας "σύνθετα συστήματα αλληλοσύνδεσης" που θα επιτρέπουν στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους εμπειρία.

"Είμαστε τόσο ευτυχείς που προσφέρουμε επιτέλους αυτό το πρώτο teaser για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες από το Earthlock 2", εξήγησε ο Game Director του παιχνιδιού Bendik Stang. "Θέλουμε πραγματικά ο επόμενος τίτλος μας να προσφέρει στους παίκτες τεράστια ποσότητα replayability, προσαρμογής και βάθους, με απίστευτες αναδυόμενες gameplay δυνατότητες. Ήταν μια συναρπαστική προσπάθεια για εμάς και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αποκαλύψουμε περισσότερα για το παιχνίδι στο μέλλον, παρακαλώ μείνετε συντονισμένοι!"

Για να γιορτάσει την παραπάνω αποκάλυψη, το αρχικό Earthlock βρίσκεται επί του παρόντος σε έκπτωση 80% στο Xbox Store.

Το Earthlock 2 θα κυκλοφορήσει στα Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 και PC.

pcps4xbox onePS5Xbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα