Ανακοινώθηκε το Balan Wonderworld

Ένας νέος 3D action-platformer τίτλος από τη Square Enix.

Η Square Enix ανακοίνωσε ένα νέο 3D action-platformer που προγραμματίζεται να κάνει την εμφάνισή του σε οικιακές κονσόλες τρέχουσας και επόμενης γενιάς, καθώς και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές εντός του επόμενου έτους.

Ο λόγος για το Balan Wonderworld, το οποίο αναπτύσσεται από την Balan Company και συγκεκριμένα υπό την ηγεσία των Yuji Naka και

Naoto Oshima -που είναι γνωστοί για την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη των Sonic the Hedgehog και Nights Into Dreams- με την Square Enix να εκτελεί χρέη publisher. Ο τίτλος εξιστορεί την περιπέτεια της Emma και του Leo, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε έναν κόσμο που απαρτίζεται από σουρεαλιστικά περιβάλλοντα, όντας εξοπλισμένοι με μία πληθώρα από αποκλειστικές στολές που θα τους προσφέρουν μοναδικές δυνατότητες, όπως την επίλυση περιβαλλοντικών γρίφων και παγίδων με την απαίτηση συγκεκριμένων τεχνασμάτων, παρέχοντάς τους βοηθητική υποστήριξη στην πορεία του ταξιδιού τους, το οποίο θα αποτελείται από δώδεκα διαφορετικές ιστορίες.

Το Balan Wonderworld αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός της άνοιξης του 2021 σε PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox One και PC. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Announcement Trailer του νέου παιχνιδιού.

PS5ps4Xbox One Series Xxbox onepc
Keywords
Τυχαία Θέματα