Βάση για τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι το Halo Infinite

Σύμφωνα με την 343 Industries.

Η 343 Industries, μέσω μιας συνέντευξης στο IGN, έκανε γνωστό ότι το Halo Infinite θα αποτελέσει στα πλανά της μια πλατφόρμα για τα επόμενα δέκα χρόνια της σειράς Halo.

“Το Halo Infinite είναι η αρχή της πλατφόρμας μας για το μέλλον”, εξήγησε ο Game Director Chris Lee. “Θέλουμε το Infinite

να μεγαλώνει με την πάροδο του χρόνου, αντί να πηγαίνουμε σε αριθμημένους τίτλους και να έχουμε όλη αυτή την τμηματοποίηση που είχαμε πριν. H δημιουργία του Halo Infinite είναι πραγματικά η αρχή των επόμενων δέκα ετών για το Halo και στη συνέχεια θα δημιουργούμε καθώς προχωράμε μαζί με τους fans και την κοινότητα".

Να σημειωθεί ότι το IGN επιβεβαιώνει ότι τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι το Halo Infinite θα είναι ένα live service τίτλος, αλλά αντιθέτως ότι πιθανές νέες Halo ιστορίες θα υπάρχουν μέσα στο σύμπαν του Halo Infinite. Η 343 επιβεβαίωσε επίσης ότι το Halo Infinite θα συνεχίσει να εξελίσσεται, με το Ray Tracing update να αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μετά την κυκλοφορία του τίτλου.

Το Halo Infinite θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X και Xbox One την "εορταστική περίοδο" (Οκτώβριο με Δεκέμβριο) του 2020.

xbox oneXbox One Series X
Keywords
Τυχαία Θέματα