Αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Martha Is Dead

H Wired Productions ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Martha Is Dead, με την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας να έχει προγραμματιστεί για τον Φεβρουάριο του 2022.

Το Martha Is Dead αποτελεί ένα ψυχολογικό θρίλερ πρώτου προσώπου που διαδραματίζεται στην Ιταλία του 1944, στα τελευταία στάδια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, και αναπτύσσεται από την LKA, το studio

ανάπτυξης πίσω από το The Town of Light. Ο τίτλος θα συνδυάζει τοποθεσίες του πραγματικού κόσμου στην ιταλική ύπαιθρο με δεισιδαιμονίες, την τοπική λαογραφία και μια «βαθιά ψυχολογική δυσφορία», στοχεύοντας  να θολώσει τη γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

“Το Martha Is Dead ήταν ένα μακρύ ταξίδι για εμάς, αλλά τώρα πλησιάζουμε στο σημείο όπου όλος ο κόσμος θα μπορέσει να το παίξει”, αναφέρει ο ιδρυτής της LKA, Luca Dalco. “Πρόκειται για μια εμπειρία που επιμελήθηκε να είναι πιστή και ακριβής στην εποχή, από την αυθεντική μας αναπαράσταση της υπαίθρου της Τοσκάνης μέχρι τον αντίκτυπο που είχε ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ιταλία. Ανυπομονούμε να ζήσουν οι άνθρωποι το παιχνίδι μόνοι τους”.

Το νέο teaser trailer που δόθηκε στην δημοσιότητα, μας παρουσιάζει τις δίδυμες Martha και Giulia, προσφέροντας ταυτόχρονα πολύτιμες αλλά λίγες πληροφορίες για τον τίτλο.

Επίσης για μια καλύτερη γεύση από τον τίτλο, παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα developer gameplay livestream από ένα pre-alpha build του, που είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Ιούλιο.

Το Martha Is Dead θα γίνει διαθέσιμο για Xbox One, Xbox Series X/S, PlayStation 4, PlayStation 5 και PC στις 24 Φεβρουαρίου 2022.

The post Αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Martha Is Dead appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα