Αλλαγή στην ημερομηνία κυκλοφορίας του Mafia: Definitive Edition

Στα τέλη Σεπτεμβρίου, πλέον, η διάθεσή του.

Η 2K Games και η Hangar 13 ανακοίνωσαν ότι όσοι θέλουν να δοκιμάσουν το Mafia: Definitive Edition θα πρέπει να κάνουν υπομονή επιπλέον ένα μήνα, καθώς πλέον θα γίνει διαθέσιμο στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

"Το Mafia: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Σεπτεμβρίου. Παρόλο που αρχικά είχαμε

προγραμματίσει να διαθέσουμε το παιχνίδι ένα μήνα νωρίτερα, στις 28 Αυγούστου, το να οριστικοποιήσουμε τα πάντα εντός προθεσμίας για εκείνη την ημερομηνία κυκλοφορίας έγινε όλο και δυσκολότερο λόγω της συνεχιζόμενης παγκόσμιας πανδημίας του COVID-19, και το τελευταίο πράγμα που θέλουμε να κάνουμε είναι να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα της εμπειρίας του τίτλου", αναφέρει η κοινή δήλωση των δυο εταιρειών.

"Από την αρχή, αυτό ήταν ένα project γεμάτο πάθος για εμάς. Πολλοί από τους προγραμματιστές μας είχαν βοηθήσει στη δημιουργία του αρχικού Mafia τίτλου και όλοι δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια ανανεωμένη εμπειρία, αντάξια του κλασικού, διαχρονικού τίτλου. Εκτιμούμε την υπομονή και την κατανόησή σας καθώς θα κάνουμε το Mafia: Definitive Edition το καλύτερο που μπορεί να είναι για όλους τους θαυμαστές μας παγκοσμίως".

Ωστόσο, εκτός της καθυστέρησης στη διάθεση του τίτλου, οι εταιρείες δημοσίευσαν ένα μικρό σε διάρκεια trailer, μόλις 15 δευτερόλεπτα, με την πρώτη πραγματική ματιά μέσα από το παιχνίδι, με μια πλήρη gameplay αποκάλυψη για τον τίτλο να έχει προγραμματιστεί για τις 22 Ιουλίου 2020.

Το Mafia: Definitive Edition πρόκειται τώρα να κυκλοφορήσει για Xbox One, PlayStation 4 και PC στις 25 Σεπτεμβρίου 2020.

pcps4xbox one
Keywords
Τυχαία Θέματα