Αλλαγή στη μηχανή γραφικών του νέου System Shock

Και νέο trailer με screenshots.

Όπως έγινε γνωστό από τη Nightdive Studios, έγινε αλλαγή στη μηχανή γραφικών του καινούργιου System Shock, από Unity σε Unreal 4, για το αναμενόμενο παιχνίδι της εταιρείας, το οποίο θα είναι ενα “Reboot” του πρώτου System Shock. Εκτός της ανακοίνωσης για την αλλαγή της μηχανής γραφικών, η Nightdive έδωσε στη

δημοσιότητα ένα νέο early, pre-alpha trailer από το παιχνίδι, όπως και μερικά screenshots από αυτό, δείχνοντας μας το πώς θα δείχνει με τη χρήση της νέας μηχανής γραφικών.

Σε ένα update που έγινε στη σελίδα του παιχνιδιού στο Kickstarter, o Game Director της Nightdive, Jason Fader, έγραψε ότι "η ομάδα ανάπτυξης ερεύνησε σε βάθος τις δυνατότητες της Unity στις κονσόλες και ήρθε στο συμπέρασμα ότι η Unity είναι μια φοβερή μηχανή γραφικών, αλλά απέτυχε να αποδώσει την οπτική ποιότητα και απόδοση που είχε θεσει ως στόχο η Nightdive Studios".

Το «νέο» System Shock αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του δεύτερου τρίμηνου του 2018 για PC, Xbox One και PlayStation 4.

pcps4xbox one Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!Click to open image!
Keywords
Τυχαία Θέματα