Αλλαγή προσανατολισμού για το London Studio της Sony

Το studio ανάπτυξης της Sony, London Studio ανακοίνωσε ότι “εγκαταλείπει” τον χώρο της εικονικής πραγματικότητας προκειμένου να εργαστεί πάνω στον πιο φιλόδοξο τίτλο του μέχρι σήμερα, ένα online combat παιχνίδι -που δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής- το οποίο θα διαδραματίζεται σε μια σύγχρονη φανταστική εκδοχή της πρωτεύουσας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μιλώντας στο Sony

Interactive Entertainment blog, οι επικεφαλής του στούντιο, Stuart Whyte και Tara Saunders, μίλησαν για το project και το πώς προέκυψε.

Σύμφωνα με την Saunders:

“Το επόμενο project μας θα είναι ένα online coop combat παιχνίδι το οποίο θα διαδραματίζεται σε ένα σύγχρονο Λονδίνο με fantasy στοιχεία. Ένα βασικό στοιχείο σχετικά με το παιχνίδι είναι πως θα εκδοθεί για το PlayStation 5 και δεν θα είναι σε VR περιβάλλον, όπως ήταν δηλαδή ο προηγούμενος τίτλος μας [το Blood & Truth]. Είναι το πιο φιλόδοξο παιχνίδι που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα”.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Whyte:

“Έχουμε μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα που εργάζεται πάνω στην εσωτερική μας μηχανή, τη Soho. Το βασικό είναι ότι δεν αποτελεί απλά μια μηχανή γραφικών που τροποποιήσαμε για τα δεδομένα του PlayStation 5. Αντιθέτως, είναι μια μηχανή γραφικών που ξαναφτιάξαμε από την αρχή για αυτήν τη γενιά hardware καθώς και για τις ανάγκες του τίτλου που δημιουργούμε.

Έχει σχεδιαστεί για να εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες του PlayStation 5. Όταν είδαμε τις αρχικές προδιαγραφές του PlayStation 5, που περιλάμβανε στοιχεία όπως το ray tracing hardware και την εξαιρετικά γρήγορη αποθήκευση, μας ενέπνευσε να φτιάξουμε μια μηχανή που θα μπορούσε εκμεταλλευθεί πλήρως αυτές τις νέες δυνατότητες”.

The post Αλλαγή προσανατολισμού για το London Studio της Sony appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα