Ακόμα ένας καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Midnight Suns

Η 2K και το Firaxis Games studio ανακοίνωσαν την προσθήκη ενός ακόμα ήρωα για το Marvel’s Midnight Suns. Ο λόγος για τον Morbius, το “ζωντανό βαμπίρ”. Ο Morbius είναι από τους χαρακτήρες που ήταν στην αρχική ομάδα των Midnight Suns στα comics και το studio μας είχε υποσχεθεί ότι θα προστεθεί και στο παιχνίδι.

Ο αντιήρωας θα βοηθήσει την ομάδα ενάντια στην απειλή των βαμπίρ στη

Νέα Υόρκη, βάζοντας στην πλοκή του τίτλου έναν μεγάλο villain των Marvel Comics. Μαζί του θα φέρει το The Laboratory στην Abbey, στο οποίο θα μπορούμε να αλλάξουμε μόνιμα τα δευτερεύοντα στατιστικά του κεντρικού ήρωά μας Hunter

Ο Morbius είναι ο τρίτος κατά σειρά χαρακτήρας που μπαίνει στο παιχνίδι, μετά τον Deadpool και τον Venom. Επίσης, γνωρίζουμε ήδη ότι στον τίτλο θα προστεθεί και η Storm από τους X-Men.

Μπορεί να αγοράσετε το DLC του Morbius μόνο του ή μέσω του Season Pass του παιχνιδιού που θα σας δώσει πρόσβαση σε όλους του πρόσθετους χαρακτήρες.

Το Marvel’s Midnight Suns κυκλοφορεί για PlayStation 5, Xbox Series X/S και PC, με τις εκδόσεις του για PlayStation 4, Xbox One και Nintendo Switch να έρχονται μέσα στο 2023. Το review μας για τον τίτλο μπορεί να το διαβάσετε εδώ.

The post Ακόμα ένας καινούργιος χαρακτήρας για το Marvel’s Midnight Suns appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα