Kenobi: Η νέα Star Wars σειρά της Disney+ με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor

Techblog.gr

Τα τελευταία χρόνια, το Star Wars έχει επανέλθει στο προσκήνιο χάρη σε αρκετές νέες παραγωγές. Αυτό είναι θετικό και ειδικά για τους οπαδούς του, οι οποίοι δεν χορταίνουν να παρακολουθούν ότι νέο κυκλοφορεί. Η τελευταία προσθήκη στο σύμπαν του Star Wars θα είναι η σειρά Kenobi, η οποία θα αφορά τον Obi-Wan Kenobi.

Η νέα Star Wars σειρά

Δεν είναι η πρώτη σειρά Star Wars που βλέπουμε

στην γνωστή συνδρομητική υπηρεσία. Η τελευταία προσθήκη ήταν το “The Mandalorian“, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για πολλούς να αγοράσουν συνδρομή στη Disney+, έστω και αν ήταν μόνο για τη διάρκεια της σειράς.

Μέχρι τώρα, δεν έχει επιβεβαιωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, ενώ όπως είναι λογικό δεν γνωρίζουμε τίποτα για τα γυρίσματα. Ωστόσο, φήμες θέλουν τους Deborah Chow και Stephen Daldry να σκηνοθετούν τη σειρά. Το σενάριο θα γράφουν οι Hossein Amini και Stephen Daldry.  Ο πλήρης τίτλος της σειράς λέγεται ότι θα είναι Kenobi: A Star Wars Story.

Όσον αφορά το cast της Kenobi, οι φήμες λένε ότι οι Hayden Christensen και Liam Neeson θα αναλάβουν να παρουσιάσουν στο κοινό τους χαρακτήρες τους. Ενώ έχει επιβεβαιωθεί ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο Ewan McGregor, ο οποίος έπαιζε τον ρόλο του Obi-Wan Kenobi στη prequel τριλογία του Star Wars μεταξύ 1999 και 2005.

Τέλος, σύμφωνα με τον Ewan McGregor η σειρά θα έχει έξι επεισόδια. Ο ίδιος δεν επιβεβαίωσε αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν. Αν και μέχρι την επίσημη προβολή της έχουμε ακόμη καιρό, διότι μάλλον θα τη δούμε στη Disney+ το 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα