YESSSS!!! Η ΕΑ σχεδιάζει 4K remasters των Command and Conquer και Red Alert!

Να και μια είδηση που αναμένεται να ευχαριστήσει σίγουρα τους φανατικούς φίλους των real-time strategy, καθώς όπως έγινε γνωστό κι επισήμως η Electronic Arts ήδη έχει βάλει μπρος για μια σειρά από remasters που ανήκουν στο σύμπαν του Command and Conquer! Η Petroglyph, μια εταιρεία ανάπτυξης που έχει συνδέσει το όνομα της με το all-time classic strategy Star

Wars: Empire at War, θα αναλάβει να περάσει από το χθες στο σήμερα το Tiberian Dawn (το πρώτο game του C&C universe) και το Red Alert!

Όπως έγινε γνωστό, αυτή η επιλογή δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς στο τιμόνι της Petroglyph βρίσκονται αρκετοί developers που στο παρελθόν είχαν εργαστεί στην ανάπτυξη των πρώτων Command and Conquer, στην θρυλική Westwood. Οι Joe Bostic (co-creator του C&C), Steve Tall και Mike Legg που από ήταν μαζί στη Westwood από το 1986 θα αναλάβουν τα ηνία των remasters, ενώ ο θρυλικός Frank Klepacki θα είναι ο υπεύθυνος της μουσικής και ηχητικής επένδυσης των επερχόμενων remasters. Σε αυτή τη φάση η EA δεν ανακοίνωσε το παραμικρό για το release date των 2 ανανεωμένων παιχνιδιών, αλλά μην τα περιμένετε και πολύ σύντομα. Όπως και να ‘χει, μια πραγματικά ευχάριστη είδηση και σίγουρα ανυπομονούμε πολύ να δούμε την μορφή που θα έχουν οι δύο τίτλοι!

The post YESSSS!!! Η ΕΑ σχεδιάζει 4K remasters των Command and Conquer και Red Alert! appeared first on gameslife!.

Keywords
Τυχαία Θέματα