Trailer για το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 2

Η Activision δημοσιοποίησε το πρώτο campaign trailer για το επερχόμενο Call of Duty: Modern Warfare 2, δίνοντάς μας μία πρώτη ματιά για την ιστορία που θα παρακολουθήσουμε στο campaign.

Στο trailer του Call of Duty: Modern Warfare 2 βλέπουμε την Task Force 141 να αναπτύσσεται σε μια ανώνυμη χώρα της Νότιας

Αμερικής, καθώς αναζητά έναν τρομοκράτη που φαίνεται να έχει συμμαχήσει με διακινητές ναρκωτικών. Η ιστορία δείχνει, εκ πρώτης όψεως, να έχει ως κεντρικό θέμα τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών σε συνδυασμό με τη θεματολογία της τρομοκρατίας, στην οποία μας έχει συνηθίσει η σειρά.

Στο trailer βλέπουμε επιπλέον την επιστροφή ορισμένων γνωστών προσώπων από παλιότερα Call of Duty, συμπεριλαμβανομένου του Soap Mactavish και του Alex “Echo 3-1”, πράκτορα της CIA.

Η Infinity Ward αναφέρει πως το campaign του Modern Warfare 2 θα έχει μια σειρά από αποστολές στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική. Θα περιλαμβάνει «πολιορκίες υπεράκτιων περιοχών με υποβρύχια μάχη, εκρηκτικές επιθέσεις από 30.000 πόδια πάνω από εχθρικά οχυρά και υψηλού κινδύνου stealth αποστολές, τόσο σε κοινή θέα όσο και υπό την κάλυψη του σκότους».

Το νεότερο κεφάλαιο της σειράς Call of Duty αναμένεται να εκδοθεί στις 28 Οκτωβρίου του 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, PC, Xbox Series X/S και Xbox One. Ωστόσο, όσοι προπαραγγείλουν την ψηφιακή έκδοση θα έχουν πρώιμη πρόσβαση στο campaign του παιχνιδιού από τις 20 Οκτωβρίου. Επίσης, η Activision επιβεβαίωσε πρόσφατα την ημερομηνία κυκλοφορίας του Warzone 2, η οποία θα είναι στις 16 Νοεμβρίου, 2022, ημερομηνία που θα σηματοδοτήσει ταυτόχρονα την έναρξη της πρώτης σεζόν για το online τμήμα του Modern Warfare 2.

The post Trailer για το campaign του Call of Duty: Modern Warfare 2 appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα