To Sims 4 γίνεται free-to-play

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το The Sims 4 θα γίνει free-to-play από στις 18 Οκτωβρίου. Από την παραπάνω ημερομηνία και έπειτα όλοι οι παίκτες θα μπορούν να κατεβάζουν δωρεάν το βασικό παιχνίδι σε PC, Mac, PS5, PS4, Xbox Series X/S και Xbox One.

Η εταιρία τονίζει ότι η υποστήριξη του τίτλου θα συνεχίσει το ίδιο δυναμικά στο προσεχές μέλλον.

Υπενθυμίζουμε πως από τις 14 Σεπτεμβρίου έως τις 17 Οκτωβρίου, οι υφιστάμενοι κάτοχοι του Sims 4 θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν δωρεάν το νέο Desert Luxe Kit. «Με το Desert Luxe Kit, οι Sims μπορούν να χαλαρώσουν στη μοντέρνα τους όαση με πολυτελή έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, εμπνευσμένα από το φυσικό τοπίο της νοτιοδυτικής ερήμου και υλικά όπως πέτρα και ξύλο», αναφέρει η EA.

Το The Sims 4 κυκλοφόρησε αρχικά για PC τον Σεπτέμβριο του 2014 προτού φτάσει σε Mac το 2015 και στα PS4 και Xbox One το 2017. Το παιχνίδι είχε αποφέρει έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2019 και ο αριθμός των παικτών του έφτασε περισσότερα από 33 εκατομμύρια άτομα μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2021, σύμφωνα με την EA.

Η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου δήλωσε: «Με το The Sims 4 να γίνεται πλέον δωρεάν, η ομάδα μας είναι πιο αφοσιωμένη από ποτέ στην ανάπτυξη νέων και ουσιαστικών εμπειριών The Sims 4 για τους παίκτες μας και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε και να κυκλοφορούμε πακέτα, κιτ και Sims Delivery Express drops στο άμεσο μέλλον».

Τέλος, η ομάδα ανάπτυξης του τίτλου, η Maxis, σχεδιάζει να μοιραστεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα μελλοντικά σχέδια για το παιχνίδι, κατά τη διάρκεια ενός live stream στις 18 Οκτωβρίου.

The post To Sims 4 γίνεται free-to-play appeared first on GameOver.

Keywords
Τυχαία Θέματα